Megszólalt a meggyilkolt nyolcéves sólyi kislány édesapja

A kegyetlen gyilkosság áldozatául esett gyermek apja könnyek között nyilatkozott. A feltételezett elkövető a kis Adrienn testvérének volt osztálytársa lehet.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-20 13:34

“Nem tudom, valaha is fel tudom-e majd dolgozni a tündéri kislányom elvesztését” – mondta a Borsnak Győző, akinek kislányát szombaton holtan találták a Veszprém megyei kis faluban, Sólyon. A nyolcéves Adrienn feltételezett gyilkosát még aznap őrizetbe vette a rendőrség.

“Szokás szerint kint, a ház előtt rollerezett a barátnőivel, de eddig még sosem mentek el. Én bent voltam, éppen fürödtem. Amikor nem volt sehol, azonnal szóltam a rendőröknek, de már csak a holttestét találták meg” – nyilatkozta könnyeivel küszködve a megtört apa.

Adrienn édesapja elmondta, hogy nem ismerte a kislány állítólagos gyilkosát. “Egy fiatal fiút emlegetnek. Azt mondták, már el is kapták nem sokkal a bejelentés után, még az este folyamán” – magyarázta Győző. A feltételezett elkövetőről, a 15 éves Ferencről Adrienn óvónője azt mondja, hogy már az óvodában is rendkívül problémás gyerek volt.

A sajtó információi alapján Ferenc Adrienn testvérének volt osztálytársa lehet, és a közeli Hajmáskéren él. Az értesülések szerint a fiatal fiúnál egy másik kislányt is találtak, akit szintén kerestek, de ő élve került elő.

A gyermek keresésére indult emberek egyike, Gyula is megszólalt a lapnak. “Egyszer csak a sötétben véres dolgokra bukkantam. Az egyik a kislány cipője volt, a másik egy kő, és még több vérfoltot is találtam. A ruháit állítólag a folyóból halászták ki. Úgy tudom, a kislány kezeit hátrakötözték, a nyakában hurok volt, a fejét pedig szó szerint szétverték” – idézte fel a brutális részleteket a férfi.

Címlapkép: Thinkstock

Mai nap hírei

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu2 órája

Járvány: meghalt két harmincas férfi

168ora.hu2 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu4 órája

Ezerháromszáz alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu5 órája

Mit mond el rólunk egy pszichológusnak az otthonunk? – Interjú az otthon érzelmi alaprajza program megalkotóival

wmn.hu7 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu9 órája

Mit fedezel fel elsőre a képen? Sok mindent elárul rólad

unilife.hu19 órája

Megszakad a szív: 5 éves kisfiú ölte meg a kislányt

metropol.hu19 órája