Kiemelt Hírek 2020. április 02.

Megszólalt a koronavírussal fertőzött, autoimmun beteg Barta Sylvia

Startlap Kiemelt Hírek 2020. április 02.
Ahogy a TV2 időjósa fogalmazott, autoimmun betegként évek óta elővigyázatossággal éli az életét, de mégis elérte a vírus. Bulvárösszefoglaló.

Barta Sylvia: Eltűntek a szagok és ízek, semmit sem éreztem

Pozitív lett Barta Sylvia időjárás-jelentő koronavírustesztje, aki most saját Instagram-oldalán is hírt adott az állapotáról. Mint mondja, még gyenge, de annyi pozitív üzenetet kapott, hogy szeretett volna válaszolni ezekre. A részletekért ide kattints.

A fotó, ami miatt azt gondolják, hogy Vilmos és Katalin szakított

A zuglapok egy pár nappal ezelőtt készült fotóra hivatkozva azt állítják, hogy Vilmos és Katalin kapcsolata megromlott. Szerintünk alaptalan az aggodalom, de nem fosztunk meg senkit annak lehetőségétől, hogy itt  megnézhesse az ominózus képet.

Először mutatta meg a kisfiát Homonnay Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Féléves lett Homonnay Zsolt és második felesége, Földesi Anita közös gyereke, akit először a Story magazinban mutattak meg. Az itt látható fotó ugyan elég pici méretű, de az így is kétségtelen, hogy Botond a 48 éves színész szíve csücske.

Koronavírusban hunyt el a 85 éves jazzlegenda

Ellis Marsalis Jr., az ünnepelt New Orleans-i jazz-zongorista halálhírét a családja erősítette meg. Részletek.

Szebeni Istvánnak elege lett a közösségi oldalakból: Van más dolgom is, mint hülyeségekkel foglalkozni

Szebeni Istvánt nagyon felmérgesítette néhány kommentelő, aminek hatására bejelentette, hogy letörli magát a közösségi oldalról, mert „nem kíváncsi a hülyékre”. Aztán pár órával később meggondolta magát. Ha érdekel, miért változtatta meg a döntését a tévés, innen megtudhatod.

Jack Black karanténtáncától megpörkölődött a retinánk

Jack Blackről nagyjából köztudott, hogy nem áll tőle távol a polgárpukkasztás, és lássuk be, ő napjaink egyik legismertebb komikusa. A koronavírus-járvány őt is az otthonába parancsolta, és most fogta magát, kivonult az udvarra egy szál rövidgatyában, cowboy csizmában és kalapban, és olyan táncot lejtett, aminek felvétele minitornádóként söpör végig az interneten. A fergeteges videót itt találod.

Schwarzenegger előszedte a Hasta la vistát legújabb edzős videójában

Maradj otthon, maradj egészséges. A vírust nem tudjuk kontrollálni, de a fittségünkért tehetünk valamit

– kezdi új Instagram-posztját Arnold Schwarzenegger, aki ismét bebizonyította, hogy mekkora motiváció van benne az edzést illetően. Most saját kisteherautójával és egy jókora súlyzóval ment ki egy füves területre, hogy elszigetelvén magát másoktól, egyedül is eddzen picit. Mindezt videón is megörökítette, amit itt nézhetsz meg.

„Úgy épült be közénk, mint egy puzzle hiányzó darabja” – megszólaltak Stohl András lányai apjuk 19 évvel fiatalabb párjáról

Kiderült, hogy Stohl András gyerekei hogyan fogadták apjuk új párkapcsolatát, és milyen a viszonyuk a színész fiatal kedvesével. Részletek.

Családja állítja, Daróczi Dávid nem lett öngyilkos

MTI Fotó: Illyés Tibor

Az egykori kormányszóvivő halálát a mai napig titkok lengik körül, családja viszont tudni véli, hogy valójában nem öngyilkosság történt. Ha érdekel, mire alapozzák a véleményüket, ebből a cikkből megtudhatod.

Tóth Gabiék életét is követhetjük, mit csinálnak a járvány alatt

A TV2 közleményéből kiderült, hogy kik lesznek a jövő héten induló #maradjotthon című dokureality szereplői. Ebből a cikkből kiderül.

Wolf Kati rövid hajjal teljesen más: „Már nem tudnám elképzelni, hogy ilyen mini legyen…”

Wolf Kati előhúzott egy réges-régi fotót, amin egészen rövid hajjal látható. Alig lehet ráismerni. A fotóért ide kattints.

Keresés az oldalon