Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el: "Értetlenül állok a lelketlen ízléstelenség előtt"

Startlap - Startlap
G.w.M. két gyermekének édesanyja kitálalt a szakításról, Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta közösségi oldalán. Bulvárösszefoglaló.

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el: “Értetlenül állok a lelketlen ízléstelenség előtt”

Úgy tűnik, nem Csuti az egyetlen, aki nem értékeli, hogy a házasságában megjelent egy harmadik fél. Melanie azt mondja, “belekényszerítették” abba, hogy reagáljon. A kétgyermekes édesanyát karácsony előtt hagyta el G.w.M. művésznévre hallgató rapper férje, aki a minap Kulcsár Edinával szinte egyszerre kürtölte világgá az új szerelem hírét. Bővebben. Mindeközben Kulcsár Edina közösségi oldalán letiltották a kommenteket, elkezdték törölni Csuti fényképeit, és a szépségkirálynő neve is megváltozott. Íme.

Oláh Ibolya: Már nem merném előadni a Magyarországot, és nem is fogom. Már nem hiszek az emberekben

Megesett, hogy egy rasszista tömegből testőröknek kellett kimenekítenie őt és az édesanyját, a Megasztárban sorra omlottak össze a játékosok, de a műsor készítői nem foglalkoztak vele – az énekesnő a Partizán vendégeként adott lesújtó kritikát a társadalomról. A beszélgetés érdekes része volt az is, amikor Ákosról kérdezték:

“Én az Ákossal? Még jó, hogy ülsz. Meg én is.”

Interjú.

Zsidró Tamás: Az, hogy gyilkosnak neveznek, egyszerűen túlmegy minden határon

Harmadik oltás, szétrobbant tüdő és egy nem létező fodrász szalon: egy állítólag gyászoló apa Facebook-videóban fogalmazott meg súlyos vádakat Zsidró Tamás ellen. A fodrász tételesen cáfolt mindent a képtelen felvétel szövegéből. Részletek.

Meggyes Dávid és Stana Alexandra nem titkolják tovább a viszonyukat

Horváth Grétaférje és a TV2 táncosa, aki szintén épp csak kilépett házasságából, Frei Tamásnál kávézgattak, és ezt mindenkinek megmutatták.

Tóth Andi bikinis fotókkal posztolta szét az internetet a Karib-tengerről

Smagpictures.com/Csaba Schumy

Az énekesnő barátnőjével nyaralt, túlzás nélkül álomszép helyszínen. Csokibarnára sült Tóth Andi, jacht, szikrázóan kék víz és flamingók. Galéria.

Gór Nagy Mária azért hagyott fel a jóslással, mert valaki szólt neki, hogy “kiirtotta a családját”

Az esetet követően rituálisan elégette a kártyát, azóta azonban újra elővette, mutatjuk miért

Másfél hónapja egyik éjjel felébredtem. Jól megizzadva, rémálomból. Mari, keresd meg gyorsan a kártyát. És vetettem: és az jött ki, hogy nekem ezt csinálnom kell professzionális szinten.

Gór Nagy Mária szerint szinte mindenki szélhámos, a kártyavetésen nyerészkednek, de ő nem, számára ez csak egy félállás. Videó.

Andrei Mangra elárulta, miért nincs barátnője: a nők szakítanak vele

Amikor Gabriella Spanic oldalán táncolt, akkor vele, aztán később új partnerével, Tóth Andival is megpróbálták összeboronálni. Annyi egyértelművé vált, hogy Tóth Andival csak barátok, és Andrei Mangrának komoly kapcsolata nincsen. A Mokkának elárulta, mi az, amit a nők nem néznek jó szemmel, de az is kiderült, hogy gyerekkorában még szégyellte, hogy táncol, ezért inkább otthon “bugizott”, aztán egy idősebb lány mindent megváltoztatott. Interjú.

Dokumentumfilm készül Czutor Zoltán és felesége gyerekének születéséről

Nem csak neked jutott eszedbe Berki Krisztián és Mazsi kiváló ízléssel készült szülős videója, alighanem a “folytatást” jegyző Hadas Kriszta is arra gondolhatott, amikor a Reggeliben magyarázta a helyzetet:

Ez nem egy szülésvideó, ez egy klasszikus dokumentumfilm a családdá válásról.

Hadas Kriszta szerint egy “egyedülálló” alkotásról van szó. Bővebben.

Gyuricza Dóra: Számítottam rá, hogy kapni fogom az ívet

Gyuricza és Rácz Jenő a mintha a kommentelőkkel együtt várnák a gyermeket, a macskától kezdve a hideg italokig mindenre kapnak megjegyzéseket. A pár mindenkit nyugalomra int: saját maguk megteszik amit lehet, hogy Kamilla biztonságban legyen. Részletek.

Előkerült az utolsó fénykép a 99 évesen elhunyt Betty White-ról

Bob Riha, Jr./Getty Images

Betty White, aki a televízió aranykorától kezdve egészen az elmúlt évekig szerepelt a képernyőn, szilveszterkor hunyt el. Páratlanul hosszú karrierjét mutatja, hogy nincs másik előadóművész, akinek első és utolsó Emmy-díja között 61 év telt volna el. White utolsó fotóját, ami alig néhány nappal halála előtt készült, asszisztense osztotta meg.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Zoltán Nagy)

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...