Megszólalt a Barátok közt kellékese: "Én vagyok, aki megöltem Magdi anyust"

Startlap - Startlap
Százezrekért árulták a galacsint a neten, mint filmtörténeti ereklyét. Kovács Péterrel, aki hét éven át dolgozott a stábbal, az RTL Klub készített interjút. Bulvárösszefoglaló.

Megszólalt a Barátok közt kellékese: “Én vagyok, aki megöltem Magdi anyust”

Százezrekért árulták a galacsint a neten, mint filmtörténeti ereklyétKovács Péterrel, aki hét éven át dolgozott a stábbal, az RTL Klub készített interjút. Íme.

Rubint Réka “ledöbbentette az embereket” Rómában, hogy három gyermekes anya

Több helyen nem jöttek rá, hogy a 16 éves Norbika a fia. Vajon mégis miért? A nyaralós fotókkal megtűzdelt élménybeszámolóitt olvasható.

Balázs Klári a családi villa felépítésének történetét vette elő, amikor anyagi gondjaikról beszélt

Korda György felesége azt szerette volna illusztrálni, hogy az ő szerelmüket a pénz sem volt képes megtörni. Mit mondott Klárika? Katt ide, és kiderül.

Szilágyi István sógornője: Nem ártatlan, aki agyonveri a saját apját

Jolika néni testvére ennek ellenére mégis tárt karokkal várná a tavaly májusban meghalt Szilágyi gyilkosságával gyanúsított fiát. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Az megvan, hogy Marco Rossi fia úgy néz ki, mint egy fehérneműmodell?

Fotó: Sebastian Widmann – UEFA/UEFA via Getty Images

A magyar válogatott edzője boldog családban él, egy fia és egy lánya van, és mindannyian könnyekig hatódva szurkolnak a papának. Ebben a cikkben közös családi képeket találsz, és elolvashatod a Simeone, Gaia és Mariella, vagyis Rossi gyermekeinek és feleségének szívhezszóló nyilatkozatait.

Scarlett Johansson végre megtanította Amerikának, hogy kell kiejteni a magyar főváros nevét

Amikor Jimmy Fallon megkérdezte tőle, mi történt Budapesten, valódi válasz helyett gyakorlatilag nyelvleckével válaszolt. Videó.

Zimány Linda válasza a kánikulára az össznépi izzadás helyett a fürdőruhás hajókázás

A jog doktora egy reklámokat megszégyenítő, makulátlan képen mutatta meg strandolós önmagát Tihanyból. A fényképet erre a linkre kattintva nézheted meg.

Roberto Mancini a foci-Eb koronázatlan divatdiktátora

A szövetségi kapitány az olasz elegancia tankönyvbe illő megtestesítőjeként vezeti győzelemre az egyelőre hibátlanul teljesítő olasz labdarúgó-válogatottat. Fotók.

Láttad mostanában Brendan Frasert? Nem valószínű, hogy még mindig felismered

Fotó: Getty Images/Hulton Archive/Universal Studios

A kétezres évek ígéretes arca, akit szerencsétlenségére nem a drámai alakításai, hanem sokkal inkább a kiváló Múmia-sorozatból ismernek az emberek, eltűnt a nyilvánosság elől. A jelenleg 52 éves Fraser, aki rendkívüli fizikai leépülésen ment keresztül, a napokban felbukkant egy premieren. Fotó.

Leonardo DiCaprio a fiatal Sofia Vergarával jár

A modellek kebelbarátjából az anyatermészet magánrepülővel utazgató védelmezőjévé átalakult DiCaprio az életmódjáról, és így a szép nőkről sem mondott le a világ megmentésének oltárán. Jelenlegi barátnője, az argentin származású Camilla Morrone a változatosság kedvéért egy rendkívül szép, nagyon fiatal modell, aki amúgy eléggé hasonlít Sofia Vergarára. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

„A bálna hangot ad a hozzám hasonló embereknek”

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...