Megrohamozták az MVM oldalát

Startlap - Startlap
Mindez a tegnapi kormányinfón után történt. Esti hírösszefoglaló. 

Megrohamozták az MVM oldalát

Összeomlott az MVM ügyfélszolgálata a kormány bejelentésére még szerdán. Hogy miért is történt mindez, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Újra tüntetnek a kata módosítása ellen, ezúttal teljes egészében lezárták az Erzsébet hidat

Fehér ingben tűnt fel a piknikezők között az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. A 24.hu csapata élőben jelentkezik a helyszínről. 

Már készül a terv a teljes gázleállításra

Készül a gázpiaci válsághoz való alkalmazkodásról szóló uniós stratégia, amelynek munkaanyagáról a Bloomberg tudott meg részleteket. Íme

Parragh László pont interjút adott a katáról, amikor belementek az autójába

MTI/Soós Lajos

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke épp a Klubrádiónak nyilatkozott, amikor autója ütközött egy másikkal. Részletek

Kissé bohócot csinált saját szóvivőjéből a kormány

Szentkirályi Alexandra vasárnap még gúnyosan tiktokozott arról, hogy a balga baloldal arra kérne téged: fűts kevesebbet, okosabban a télen, így spórolj az energiával. Három nappal később a kormányinfón – ahol Szentkirályi állandó résztvevő – épp a mellette álló Gulyás Gergely jelentette be, hogy bizony eljött a mérsékelt fogyasztás, a takarékoskodás ideje, és még a rezsicsökkentéshez is hozzányúlnak. Bővebben

Bánk Erik már úgy látja a katát, hogy a munkaadók ezáltal 300 milliárddal rövidítették meg az államkasszát

A munkaadók a katás foglalkoztatással nem tettek mást, mint adócsalást követtek el a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a parlamenti gazdasági bizottság elnöke szerint. Bánk gondolatai itt érhetőek el.

A magyar kormány nem értesítette az Európai Uniót arról, hogy energia-veszélyhelyzetet vezet be

Ez derül ki abból a közleményből, amelyet a bizottság az energiáért felelős biztos, Kadri Simson nevében adott ki. Részletek.

A Shell-vezér már jegyrendszerről, és kemény télről beszélt

Ben van Beurden szerint az energiaköltségek tovább emelkednek, miközben fennáll a veszélye annak, hogy Oroszország leállítja a gázszállításokat. A Shell vezetőjének gondolatai ide kattintva érhetőek el. 

Gépfegyvereket és bozótvágókat is lefoglaltak a szerb rendőrök a migránsoktól

Nagy mennyiségű fegyvert, lőszert és szúróeszközöket foglalt le a szerb rendőrség a migránsoktól a csütörtöki nagyszabású akciójának keretében több szerbiai városban. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Gulyás: A kormány meghosszabbítja a kamatstopot

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Gulyás Gergely: Emelkedni fog a gáz ára