Megrohamozták a boltokat a vásárlók a kormány bejelentése után

Startlap - Startlap
Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Vámos György nyilatkozott az ügyben. Esti hírösszefoglaló.

Megrohamozták a boltokat a vásárlók

Megrohamozták az üzleteket a vásárlók az elmúlt három napban, a kereskedők országszerte azt tapasztalták, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az ünnep előtti utolsó napokban érkeznek a legtöbben a friss alapanyagokért, élelmiszerekért. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkárának a nyilatkozatát itt lehet elérni. 

25 hajléktalan költözhetett be fővárosi bérlakásába

Fotó: Karácsony Gergely / Facebook

Karácsony Gergely főpolgármester kedden személyesen adta át azoknak a korábban hajlék nélkül élő budapestieknek a lakáskulcsait, akik sikeresen pályáztak bérlakásokra a Főváros 12 lakásos pályázatán, írja a főváros közleménye. Bővebben

Állampolgárságot kapnak Franciaországban a járványkezelés első vonalában dolgozó bevándorlók

Megnyílt a föld egy autó alatt Kaposváron

Kaposváron egy Rippl-Rónai utcai társasház udvarán váratlanul megnyílt a föld egy ott parkoló autó alatt. Hogy ezután mi is történt, az ebből a cikkből tudható meg. 

A GVH szerint a DIGI félrevezette a fogyasztókat

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2020. december 21-én zárult versenyfelügyeleti eljárása arra a megállapításra jutott, hogy a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. a DIGI Mobilt bevezető 2019-es „Tesztelj velünk”, illetve 2020-as „Próbáld ki” kampánya tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot alkalmazott.Bővebben

Nemcsak modern hadsereget, hanem modern hadiipart is igérnek idehaza

Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a Magyar Nemzetnek nyilatkozva beszélt arról, Magyarország Közép-Európa legütőképesebb hadseregét építi fel. De ezzel nem elégszenek meg: olyan hadiipari beruházások jönnek, melyek technológiai szempontból évtizedekkel előzik majd meg a szomszédos országok hasonló üzemeit. A riport lényegi elemeit ez a cikk szedte össze. 

Megéri felvenni az otthonfelújítási kölcsönt?

Egyre több részlet derül ki a januárban induló lakásfelújítási támogatásról, mely Orbán Viktor miniszterelnök december 19-ei bejelentése alapján kiegészül egy otthonfelújítási kölcsönnel is. Részletek

Lenullázzák az amerikai elnök hivatalos Twitter-fiókját

Fotó: Win McNamee/Getty Images

A közösségi oldalnak jelenleg rengeteg, mintegy 33 millió követője van. Maga a felület megmarad, az összes elérhetőségével, de archiválják az eddigi posztokat és hozzászólásokat is. Ezek mellett mi szükség van a sztornózásra, az ebből a cikkből fog kiderülni. 

Videón az óránként egy méterrel emelkedő lávató

Óránként egy méterrel emelkedik a lávató szintje a két év nyugalom után újra működő hawaii Kilauea vulkán katlanjában – közölte az Amerikai Földtani Szolgálat (USGS). Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ferenc pápa találkozott Karácsony Gergellyel

képcím

Hivatalos: Joe Biden indul a 2024-es elnökválasztáson