Kiemelt Hírek 2020. május 12.

Megrázó interjú Szilágyi Istvánnal két héttel a halála előtt - a videón a fia is feltűnik

Startlap Kiemelt Hírek 2020. május 12.
A felvételen, amelynek elkészítését fia többször megpróbálta megakadályozni, a meggyilkolt színművész azt kívánta, hogy újra öröm legyen az élete. Bulváröszefoglaló.

Megrázó interjú Szilágyi Istvánnal két héttel a halála előtt – a videón a fia is feltűnik

Két héttel azelőtt, hogy fia meggyilkolta otthonában, egy tévéstáb kereste fel a színészt. A felvételt immár fájdalmas nézni, Szilágyi István ugyanis halvány derűvel az arcán arról beszélt a látogatóinak, hogy olyan életre vágyik, amelyben még van öröm. A fia többször megpróbálta megakadályozni az interjút. A beszélgetést ide kattintva nézheted meg videón.

Schmuck Andor brutálisan lefogyott, miután egy kislány kövérnek nevezte

Az új év új étrenddel indult Schmuck Andor számára, és ez durván látványos eredményeket hozott. Schmuck a Facebookon fotókon mutatta meg, hol tart a nagy átalakulásával, és majdnem olyan érdekes az is, amit a képek kapcsán elmesélt: megosztotta, mi vette rá a fogyókúrára. A fényképek és további részletek itt találhatók.

Palácsik Lilla az Instagramon élőben jelentette be gyermeke nemét

Vajna Tímea húga a közelmúltban jelezte, hogy gyermeket vár Visváder Tamástól. Most a baba nemét is elárulta, de nem ám csak úgy simán, hanem gyakorlatilag egy showműsort szánt a dolognak az Instán. Ebből arra következtetünk, hogy Palácsik a következő 9 hónap és a szülés közvetítését is hasonlóan gondosan fogja az arcunkba tolni, mindenesetre egyelőre legyen elég, hogy a bébi fiú vagy lány, és a mostani produkció. Íme.

Sanszos, hogy Erzsébet királynő karanténja akár örökké is tarthat

A 94 éves uralkodóra fontos szerepére és idős korára való tekintettel sokkal szigorúbb szabályok vonatkoznak, mint az átagemberekre. A témáról bővebben ebben a cikkben írnak.

Epres Attila drámai vallomása: az öngyilkosság is eszébe jutott a rák miatt

A Jászai Mari-díjas színész 2015 tavaszán tapintott ki egy furcsa duzzanatot a nyakán. Ebben a cikkben arról beszél, milyen volt szembenézni a halállal.

Megérkeztek az első fotók a vasárnap született luxemburgi hercegről

Vilmos és felesége, Stefánia az esküvőn. (Fotó: Sean Gallup/Getty Images)

A luxemburgi trónörökös felesége a hétvégén adott életet adott első gyermeküknek, akit Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaum névre kereszteltek, és perpillanat pontosan fél méter hosszú, és kicsit több, mint 3 kiló. A pandémia miatt a nagymama és a nagypapa, vagyis a nagyherceg és a felesége nem lehetett jelen a kórházban személyesen, így a herceggel videóhíváson keresztül találkozhattak először. Ebbe nyerhetsz bepillantást, ha ide kattintasz.

A 20 éves magyar válogatott kosaras, Gereben Lívia legyőzte a leukémiát

Amikor tavaly ilyenkor kiderült, hogy a magyar válogatott bedobója leukémiás, sokként ért mindenkit. Gereben Lívia most már boldog fotókkal ünnepelte, hogy ő nyert, és nem a betegség. Ha kíváncsi vagy a képekre, és arra, mi van a fiatal sportolóval, akkor itt folytasd az olvasást.

Sandra Bullock megmutatta kislányát, akit szinte biztos, hogy még sose láttál

A színésznő 2010-ben fogadta örökbe első gyermekét (Louis), majd öt évvel később Lailát. Bullock többször hangoztatta, hogy élete legjobb döntése volt az örökbefogadás, viszont eldöntötte, hogy megóvja magánéletét a nyilvánosság elől. Ez annyira jól sikerült neki, hogy mi már rég el is feledkeztünk a lányokról, de szerencsére Laila szeretett volna üzenni valamit a járvány kapcsán egy nővérnek, így saját kérésére szerepelt Will Smith-ék családi műsorában. Erre a linkre kattintva egy videót találsz erről.

Rákóczi Feri felesége mindent megtett, hogy a karanténban is tökéletes szülinapot hozzon össze az 50 éves rádiósnak

Rákóczi hétfőn ünnepelte a fél évszázadát, és felesége gondoskodott róla, hogy a kijárási korlátozás ellenére is olyan születésnapot kapjon, amit illik. Ezt onnan tudjuk, hogy mutattak fényképeket, amiket te is megnézhetsz, méghozzá itt.

Kukkants be Bill Gates házába, amit 13,8 milliárd forintért vásárolt

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Bill & Melinda Gates Foundation

A kaliforniai Del Marban található óceánparti ingatlan nem is egy szimpla villa, hanem egy egész komplexum, két vendégházzal, üvegházzal, teniszpályával, de még saját gyógyfürdő is van benne, és nem is egy, hanem több medence. De nem is szaporítanánk tovább a szót, inkább kattints ide a képekért.

Keresés az oldalon