Megmutatjuk az úszó olimpikon, Kenderesi Tamás barátnőjét

Startlap - Startlap
2016-os riói olimpia idején nemcsak kiemelkedő teljesítményével tűnt ki a mezőnyből, hanem "sajtburesz" dumájával is. Most az is kiderül, ki a válogatott úszó barátnője. Heti bulvárösszefoglaló.

Kiderült, ki Kenderesi Tamás barátnője

MTI Fotó: Illyés Tibor

Az olimpia lázában ég az egész ország, így most mi a népszerű úszó kevésbé ismert barátnőjét is bemutatnák. Részletek

Indul a botrány Pécsi Ildikó végrendelete miatt: nem tudják, melyik az igazi

Százmilliók sorsa forog kockán, és még Pécsi Ildikó ügyvédje sem tudja, mégis mi alapján folytatták le a hagyatéki eljárást. Pártos Csilla viszont már perel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Reagált az Operaház a Rubint Réka miatt kirobbant botrányra

Réka rendhagyó nőnapi edzése kiborította a bilit. Az egyik balettművész nyilvánosan kiakadt, Schobert Norbi közbeavatkozott, olyan durva vita tört ki, hogy a Magyar Állami Operaház már közleményben magyarázza a helyzetet. Amennyiben a konfliktus bugyraiban merülnél el, kattints ide, ha viszont a friss fejlemények érdekelnek, akkor ezt a cikket nézd meg, amelyben csak az Operaház sorait idézik.

Boros Lajos majdnem derékba törte Delhusa Gjon karrierjét: “Sírva jöttem ki tőle”

Az immár rendkívüli sikereknek örvendő, 67 éves énekes azt mondja, a mai napig nem tudja megbocsátani Borosnak azt, ami a Hungarotonnál történtBővebben.

Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi! – mondja Bödőcs Tibor Mészáros Lőrincként

Négy teljes percen át monologizál Mészáros Lőrincként legújabb videójában Bödőcs Tibor. A Nyári gondolataim című videót itt nézheted meg.

A terhes Berki Mazsi heti három súlyzós edzése kiverte a biztosítékot: “A gyereked élete és egészsége nem érdekel téged! Gáz amit művelsz!”

Berki Krisztián neje várandóssága előtt nem edzett nyilvánosan. Van, aki szerint attól fél, hogy férje a súlyfelesleg miatt elhagyja őt. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Agysorvadással küzd Molnár Anikó: “Átadtam magam a sorsnak”

Az egykori Nagy Ő 10 évvel ezelőtt fejfájással fordult orvoshoz, de kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint amire számított. A diagnózisról ő maga számol be ebben a cikkben.

Nagy az öröm: Vajna Tímea beköltözött a luxusvillájába Beverly Hillsben

A híresség Andy Vajna halála óta szeretett volna találni magának egy olyan otthont, ahol hatalmas terek szolgálják az ő és szerettei kényelmétMeglelte.

Szulák Andrea bikinis képeket posztolt tengerparti nyaralásáról

Marsi Anikó és az exe helyett immár hajókázással tölti az idejét, a képek tanúsága szerint a legnagyobb vidámságbanFotók.

Farkasházy Tivadar 10 év után kirúgta Bakács Tibort: nem a tehetségével volt a baj

Tavaly takarítói állásából bocsátották el, most a Hócipőtől kell távoznia. Farkasházy elárulta, miért, Bakács keserűen reagáltBővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Pásztor Anna megmutatta pilisi otthonát