Kiemelt Hírek 2021. július 24.

Megmutatjuk az úszó olimpikon, Kenderesi Tamás barátnőjét

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 24.
2016-os riói olimpia idején nemcsak kiemelkedő teljesítményével tűnt ki a mezőnyből, hanem "sajtburesz" dumájával is. Most az is kiderül, ki a válogatott úszó barátnője. Heti bulvárösszefoglaló.

Kiderült, ki Kenderesi Tamás barátnője

MTI Fotó: Illyés Tibor

Az olimpia lázában ég az egész ország, így most mi a népszerű úszó kevésbé ismert barátnőjét is bemutatnák. Részletek

Indul a botrány Pécsi Ildikó végrendelete miatt: nem tudják, melyik az igazi

Százmilliók sorsa forog kockán, és még Pécsi Ildikó ügyvédje sem tudja, mégis mi alapján folytatták le a hagyatéki eljárást. Pártos Csilla viszont már perel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Reagált az Operaház a Rubint Réka miatt kirobbant botrányra

Réka rendhagyó nőnapi edzése kiborította a bilit. Az egyik balettművész nyilvánosan kiakadt, Schobert Norbi közbeavatkozott, olyan durva vita tört ki, hogy a Magyar Állami Operaház már közleményben magyarázza a helyzetet. Amennyiben a konfliktus bugyraiban merülnél el, kattints ide, ha viszont a friss fejlemények érdekelnek, akkor ezt a cikket nézd meg, amelyben csak az Operaház sorait idézik.

Boros Lajos majdnem derékba törte Delhusa Gjon karrierjét: “Sírva jöttem ki tőle”

Az immár rendkívüli sikereknek örvendő, 67 éves énekes azt mondja, a mai napig nem tudja megbocsátani Borosnak azt, ami a Hungarotonnál történtBővebben.

Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi! – mondja Bödőcs Tibor Mészáros Lőrincként

Négy teljes percen át monologizál Mészáros Lőrincként legújabb videójában Bödőcs Tibor. A Nyári gondolataim című videót itt nézheted meg.

A terhes Berki Mazsi heti három súlyzós edzése kiverte a biztosítékot: “A gyereked élete és egészsége nem érdekel téged! Gáz amit művelsz!”

Berki Krisztián neje várandóssága előtt nem edzett nyilvánosan. Van, aki szerint attól fél, hogy férje a súlyfelesleg miatt elhagyja őt. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Agysorvadással küzd Molnár Anikó: “Átadtam magam a sorsnak”

Az egykori Nagy Ő 10 évvel ezelőtt fejfájással fordult orvoshoz, de kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint amire számított. A diagnózisról ő maga számol be ebben a cikkben.

Nagy az öröm: Vajna Tímea beköltözött a luxusvillájába Beverly Hillsben

A híresség Andy Vajna halála óta szeretett volna találni magának egy olyan otthont, ahol hatalmas terek szolgálják az ő és szerettei kényelmétMeglelte.

Szulák Andrea bikinis képeket posztolt tengerparti nyaralásáról

Marsi Anikó és az exe helyett immár hajókázással tölti az idejét, a képek tanúsága szerint a legnagyobb vidámságbanFotók.

Farkasházy Tivadar 10 év után kirúgta Bakács Tibort: nem a tehetségével volt a baj

Tavaly takarítói állásából bocsátották el, most a Hócipőtől kell távoznia. Farkasházy elárulta, miért, Bakács keserűen reagáltBővebben.

Keresés az oldalon