Megmérgeztek hét elefántot Srí Lankán

Startlap - Startlap
Vérlázító az indok, amiért tömegesen végeztek velük. Esti hírösszefoglaló.

Elefántokat mérgeztek meg Srí Lankán

Nyomozást indítottak a Srí Lanka-i hatóságok, miután a gyanú szerint hét elefántot is megmérgeztek múlt héten az országban. A kíméletlen ügy részleteiről, és az indítékokról itt tudhatsz meg mindent.

Frissen hozta le a közmédia Hadházy sajtótájékoztatóját – úgy mutatták meg, hogy az kevésbé feleljen meg a valóságnak

Hétfőn többedmagával vonult az MTVA elé Hadházy Ákos, ahol sajtótájékoztatót is tartott, amiről az M1 Híradója mást adott le, mint ami a valóságitt te is meggyőződhetsz minderről. Papp Dániel hírigazgató egyébként a képviselők ismételt látogatásuk során sem akart válaszolni a kérdéseikre. A helyzetet még fokozandó egy bohóc és Bede Zsolt is tiszteletét tette a székház előtt A műsorszámról szóló videó itt tekinthető meg.Ugyanitt egyébként arra is fény derül, milyen kreatív módon kérte ki magának Papp, hogy hírhamisító volna.

A II. kerületi közös ellenzéki jelölt szerint a fideszes polgármester sofőrje hivatali autóval kísérte és instruálta a plakátjaik letépését

Az esetről Őrsi Gergely számolt be Facebook-posztjában, a polgármester pedig Láng Zsolt. A bejegyzésben azt is leírja, hogyan próbálták tagadni a rongálók a helyzetet, és egy videóval illusztrálta az ügyet. A szövegért és a felvételért, valamint azért, milyen lépéseket foganatosít Őrsiide kattints.

Kubatov Gábor megszólalt a Fidesz panamai választói adatbázisáról

A 168 Óra felkereste a Fideszt, miután napvilágot látott, hogy egy panamai szolgáltató szerverein keresztül az Egyesült Államokban működtetett online adatbázisban tárolhatja a párt a választók adatait. A kérdéseikre Kubatov Gábor válaszolt, amit ezen az oldalon foglaltak össze.

Hiába adott igazat az ellenzéknek a bíróság, az MTVA-ban Papp Dániel folyamatosan hárított, és aztán még egy bohóc és Bede Zsolt odament üvöltözni egy kicsit

Ugyan a bíróság kimondta, hogy nem dobhatták volna ki az ellenzéki képviselőket a köztévé épületéből, Papp Dániel hírigazgató ismételt látogatásuk során sem akart válaszolni a kérdéseikre. Végül még egy bohóc és Bede Zsolt is megjelent a székház előtt fokozni a hangulatot. Az eseményekről videók is vannak, megnézni őket itt lehet. Ugyanitt egyébként arra is fény derül, milyen kreatív módon kérte ki magának Papp, hogy hírhamisító volna.

Puzsér felszólította Karácsonyt, hogy mondjon le, aki meg a Fidesz kesztyűbábjának tartja őt

Fotó MTIKoszticsák Szilárd

Puzsér Róbert egy Facebookon közzétett posztban visszalépésre szólította fel Karácsony Gergelyt, és követelését meg is indokolta. Ennek részleteit ebben a cikkben olvashatod. Itt meg azt nézheted meg, miként érti Karácsony azt az állítását, miszerint “a vak is látja, hogy Puzsér Róbert kesztyűbáb a Fidesz mancsán”. De nem csak erről nyilatkozik az összellenzéki főpolgármester-jelölt, hanem a napokban kiszivárogtatott kellemetlen hangfelvételről is.

El lehet kezdeni reménykedni, hogy a te gyereked nem kap majd olyan büntetést az iskolában, mint ez a negyedikes fővárosi diák

Hétfő délután a Diákparlament Facebook-oldalán jelent meg egy fotó, rajta egy budapesti állami iskola negyedikes tanulójának büntetésével. Az itt elérhető képen látható retorzió sötét időket idéz…

Megállíthatatlanul tarolja a fákat a vihar Nógrádban

A hétfői hidegfront Nógrád megyében már jóval többé vált egy hétköznapi kellemetlenségnél: a térséget elérő viharos erejű szélről a katasztrófavédők tájékoztatásából az derül ki, hogy ott pusztít, ahol csak lehet. Minderről bővebben itt írnak.

Trócsányi megdöbbent az ismételt leszavazásán, és a demokrácia alapvető értékeinek be nem tartását emlegeti a döntés kapcsán

Hétfőn közleményben reagált Trócsányi László a hírre, hogy az Európai Parlament jogi bizottsága megint elkaszálta az európai biztosi jelölését. Ahogy az már korábban kiderült, a bizottság többek között a Paks II szerződésében az ügyvédi irodája által vállalt szerepet, illetve egy oroszországi fegyverkereskedőkkel kapcsolatos ügyletét kifogásolta. Trócsányi szerint azonban egész más az oka a bukásának. Közleményét erre a linkre kattinva ismerheted meg.

Orbán Viktor számára kellemetlen kérdések feszegetésére kérik a finn miniszterelnököt

Nyílt levélben sorolta fel az Amnesty International a Budapesten tárgyaló Antti Rinnének azokat a kényelmetlen témákat, amelyekre mindenképpen ki kéne kérnie, amikor Orbán Viktorral beszélget. Ebből a cikkből megtudhatod, milyen kérdésekről van szó.

Greta Thunberg megkapta a világ legjobb kölcsönajándékát Schwarzeneggertől

Fotó Thomas KronsteinerGetty Images

Arnold Schwarzenegger szorgosan dolgozik azon, hogy lehetetlen legyen őt nem szeretni. Ezúttal a fiatal svéd klímaaktivista, Greta Thunberg számára adott kölcsön valamit, ami miatt jobban imádjuk őt, mint valaha. Ha kíváncsi vagy, mit kapott Thunberg a Terminátortól, akkor itt folytasd az olvasást.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa, ezért...

képcím

Óriási büntetést kaptak az ellenzéki pártok az Állami...

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...