Meglepő hír érkezett a lesajnált orosz vakcináról

Startlap - Startlap
Angela Merkel kommunikációs csapata olyan bejelentést tett, amely nem várt fordulatot vetít előre a Szputnyik V alkalmazásáról. Reggeli hírösszefoglaló.

Meglepő hír érkezett a lesajnált orosz vakcináról

Angela Merkel kommunikációs csapata olyan bejelentést tett, amely nem várt fordulatot vetít előre a Szputnyik V névre hallgató, orosz fejlesztésű oltóanyag alkalmazásáról. Mi történt, és hogyan érintheti mindez a magyar oltóprogramot? Innen kiderül.

Lemond Trump oktatási minisztere, nemzebiztonsági tanácsadók, és a Capitoliumi rendőrfőnöke

A Pentagon napokkal a szerdai ostromot megelőzően hiába ajánlott segítséget a Capitoliumnak, az őrség a hetek óta tapasztalható baljós jelek ellenére sem kért ebből. Részletek itt.

Az oktatásügyi miniszteren és a közlekedési tárca vezetőjén túl a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsának négy tekintélyes tagja adta be a felmondását. Bővebben.

Budapest legdrágább utcája is olcsóbb az orvosi szolgálati lakásoknál: gigantikus villákat lehetne venni a Makovecz-házak költségvetéséből

Átlagosan 380 millió forintot költhetnek a Makovecz Imre stílusát idéző orvosi szolgálati otthonok építésére a Magyar Falu Program nyertes települései. Többfelé a legdrágább eladó ingatlan sem kerül ennyibe. Mi készül a dermesztő négyzetméterárakon, és mit mutat mindeközben az ingatlanpiac? Képek és további részletek itt.

Minden 16 éven felüli izraelit beolthatnak március végére

Fotó: Heidi Levine-Pool/Getty Images

Benjámin Netanjahu miniszterelnök speciális megállapodást kötött a készítményt fejlesztő Pfizerrel, amelynek eredményeit alighanem világszerte figyelik majd, továbbá a lakossági attitűd is nagyban segítheti a sikert. A sietség nem véletlen. Hogyan lehet képes Izrael ilyen rövid határidőre tömegeket beoltani? Erről szól ez a cikk.

Balog püspök 17 év után lemondott a pártalapítvány vezetéséről, nehéz helyzetbe került a Fidesz

Balog Zoltán, aki a napokban lett a református egyház püspöke, január leteltével nem viszi tovább a Fidesz pártalapítványának kuratóriumi elnöki pozícióját. A távozása nem kis problémát okoz a Fideszben. Bővebben.

Kiderült, miért érkeztek Magyarországra FBI-ügynökök

2018 nyarán tudtuk meg, hogy a Való Világból ismert Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének felderítését az Amerikai Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) két speciális ügynöke segíti. Azt, hogy miért volt szükség a különleges szakemberekre, akkor nem árulták el, de a Magyar Nemzet most feltárta a kérdést. A folytatásért erre a linkre kell kattintani.

A britek bejelentették: jelentősen változnak a beutazási feltételek

A helyi közlekedési minisztérium pénteken tájékoztatott az új beutazási feltételekről, amelyek jövő héttől érvényesek. További információk ebben a cikkben.

Mélyebben kell a zsebedbe nyúlnod, ha autóvásárlást tervezel az idén

Fotó: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

A kormányzati vásárlási támogatások segítik is meg rontják is a piacot, de a 2021-es látványos drágulás főként a forintárfolyam számlájára írható majd. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Túl nagy hóembert ne tervezz a hétvégi havazásból

A hét második felében mediterrán ciklonoknak köszönhetően végre az ország nagy területén kifehéredik a táj, de nem lesz komoly havazás. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Magasabb fokozaton a terrorkészültség Magyarországon

képcím

Izrael: Itt az idő, hogy a világ cselekedjen, ne hagyja figyelmen...

képcím

Irán több mint kétszáz drónnal és rakétával támadta Izraelt