Kiemelt Hírek 2021. augusztus 06.

Megjelentek a homofób pedofiltörvény részletei: termékcsomagolásról és kirakatrendezésről írnak

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 06.
A Magyar Közlönyben már olvasható az eddig hiányos tartalmú törvény végrehajtási rendelete, amely 30 nap múlva lép életbe. Esti hírösszefoglaló.


Fotó: Janos Kummer/Getty

Megjelentek a homofób pedofiltörvény részletei: termékcsomagolásról és kirakatrendezésről írnak

A Magyar Közlönyben már olvasható az eddig hiányos tartalmú törvény végrehajtási rendelete, amely 30 nap múlva lép életbe. Íme.

A delta variáns és az allergia tünetei könnyen összetéveszthetők

A veszélyesebb mutánsnak nemcsak fertőzőképessége, hanem jellemző tünetei is különböznek az eredeti vírusétól. Mit jelent ez pontosan? Ebből a cikkből megtudhatod.

Tokió: két bronz született és kikaptak a férfi pólósok

Hárspataki Gábor törött orral állt fel a dobogóra, Kovács Sarolta pedig parádés versennyel nyerte meg a magyarok negyedik bronzát. A vízilabda válogatott is bronzért fog játszani. A tokiói olimpia 14. versenynapjának legfontosabb történéseit ebben a cikkben foglalták össze.

De holnap is lesz nap, méghozzá magyar szempontból jelentős: akár négy különböző sportágban születhet újabb érem. A szombati menetrendet erre a linkre kattintva találod.

Egy makacs ló tette tönkre az öttusázók olimpiáját: a német világbajnok zokogott, Saint Boy nem mozdult

Először a világ- és Európa-bajnok orosz Gulnaz Gubajdullina ült az állat hátára, majd a szintén világ- és Európa-bajnok Annika Schleu következett, akinek patakokban folytak a könnyei. Videók.

Ötféle májkrémet hívott vissza az Auchan

Fotó: Michal Fludra/NurPhoto via Getty Images

Az áruház azt kéri a vásárlóktól, hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el, a teljes vételárat megtérítik. További információkért katt ide.

Nem nyomoz a rendőrség a 3-as metró és az állatkerti Biodóm túlárazása miatt

Gy. Németh Erzsébet DK-s főpolgármester-helyettes szerint “zéró nyomozás után” állapították meg, hogy nem történt bűncselekmény, sem az elavult metrókocsik, sem az ötszörös költségvetéssel felhúzott állatkerti épület esetén. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Gyermekotthonból szökött magyar tini lányokat kényszerítettek prostitúcióra Bécsben

A 14 és 15 éves lányokat, akik eleinte azt hitték, szabadon rendelkezhetnek milliós bevételükkel, bántalmazták és fenyegették. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Vörös panda született a budapesti és a nyíregyházi állatkertben is

Az egyik hét hetes, a másik egy hónapos, és mindkettő elképesztően aranyos. Fotók és további részletek itt.

A menekülő fehérorosz futó edzőit kidobták Tokióból

Fotó: Yuichi Yamazaki/Getty Images

A NOB törölte Kriszcina Cimanouszkaja edzőinek akkreditációját. Részletek itt.

Navalnij öccsét egy évre elítélték

A moszkvai bíróság szerint Oleg Navalnij megsértette a járványellenes intézkedéseket, ahogy több más kollégája is, akik így évekig nem hagyhatják el éjszaka az otthonuk. Egy új törvénymódosítás a politikából is kizárja őket. Bővebben.

Keresés az oldalon