Megjelent egy cikk az Antenna Hungária percenként egymilliós tévéműsoráról, Vadai Ágnes a rendőrségen találta magát

Startlap - Startlap
Polt Péter legfőbb ügyész közbenjárása nyomán egy órán keresztül faggatták a DK-s képviselőt arról, hogy honnan szerezte az információit. Esti hírösszefoglaló.

Megjelent egy cikk az Antenna Hungária percenként egymilliós tévéműsoráról, Vadai Ágnes a rendőrségen találta magát

Polt Péter legfőbb ügyész közbenjárása nyomán egy órán keresztül faggatták a DK-s képviselőt arról, hogy honnan szerezte az információit. Bővebben.

Míg Budapesten 12, Szabolcsban több mint 50 százalékkal többen haltak meg a járvány második hulláma óta, mint a korábbi években

Aki a hivatalos koronavírus-portálról szeretné megtudni, mi az aktuális helyzet a járvánnyal az ország egyes területein, semmire sem fog jutni, mivel a vírus hazai megjelenésétől fogva ömlesztve kezelik az adatokat. De szerencsére a Központi Statisztikai Hivatal már nem ilyen slendrián a halálozási adatokkal: ebben a cikkben összevetették a 2020-as, valamint az azt megelőző öt év statisztikáit a második hullám időszakára koncentrálva. Vagyis kiszámolták, hogy az egyes megyékben hetente, illetve összesen hány életet követelt a járvány, és ezt látványos grafikonokra rajzolták.

“Megszökött” a bíróság elől a Pécsi Sörgyár volt igazgatója

A Kaposvári Törvényszéken kedden folytatták a 600 milliós pécsi buszbotrány tárgyalásátEgy vádlott tagad, egy beismerte bűnét, a címben említett Csengő András különös ámokfutásba kezdett. Már két védőügyvéd is Bánki Erik és Csizi Péter fideszes politikusok beidézését kéri. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Palkovics László reagált a lemondásáról szóló hírekre: “Továbbra sem vagyok sértődős típus”

A 444.hu oldalán több forrásra hivatkozva kedd reggel jelent meg, hogy Palkovics László innovációs és technológiai miniszter benyújtotta lemondását, de Orbán Viktor visszautasította kérését. Palkovics a Világgazdaság hasábjain keresztül izgalmas választ adott a pletykára. Íme.

Magyarországra ért a Moderna-vakcina első adagja

Fotó: Joe Raedle/Getty Images

A digitális hőérzékelővel ellátott szállítmány hétfő délután indult Belgiumból, és kedd reggel érkezett meg. Minderről bővebben ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Az EU gyógyszerügynöksége már tárgyal az orosz vakcina gyártójával

Nem csak az Európai Bizottság, de az oroszok sem döntöttek még a Szputnyik V uniós alkalmazásról. Magyarországra már 6000 ampullával érkezett a vakcinából. Bővebben.

Trump szakít a hagyományokkal, ezért még a tapétát is lecserélik a Fehér Házban

Donald Trump döntésének köszönhetően idén egészen másként fog zajlani a Fehér Házban a leköszönő és az új elnök ki- és beköltöztetése, Biden pedig még fertőtlenítést is kért. Kíváncsi vagy, hogyan megy mindez szokásosan, és miként módosított a dolgokon Trump? Erről szól ez a cikk.

Péntektől csak negatív koronavírus-teszttel lehet átlépni Anglia határait

A helyi közlekedési minisztérium részletesen rendelkezett a teszteléssel kapcsolatban, és csak csekély kivételt engedélyezett, a brit állampolgárok sem mozoghatnak szabadon. További információkért kattints ide.

Akár 75 százalékos kedvezménnyel is vásárolhatsz: ezek a hét legjobb akciói a gyorsfagyasztott részlegen

Fotó: Ákos Stiller/Bloomberg via Getty Images

A Lidl, az Aldi, az Auchan, a Penny, a Tesco, a Spar és a Coop kínálatát néztük át, és ebben a cikkben összegyűjtöttük a leggazdaságosabb ajánlatokat.

Két híres bőrgyógyász ingyen helyrehozza a kisfiú arcát, aki testével védte kishúgát egy kutya támadásától

Bridger Walker az a hatéves fiú, aki tavaly nyáron saját élete kockáztatásával mentette meg húgát egy német juhásztól. A kutya gyakorlatilag szétmarcangolta a gyermek arcát, 90 öltéssel kellett összevarni a sebeit. Bridger, akit amúgy a testvére iránt érzett szeretetére emlékeztetnek a sebei, most visszakaphatja az arcát. Fotók és további részletek itt olvashatók.

Ez is érdekelhet

képcím

Hvg: Orbán lánya 600 ezres táskával a vállán találkozott...

képcím

Orbánt legkisebb lánya is elkísérte Donald Trumphoz

képcím

Fotókon Orbán Viktor és Donald Trump találkozója