Mégis mi történt Rékasi Károllyal? Nagyon furcsán viselkedett az RTL reggeli műsorában

Startlap - Startlap
A csúcs talán az volt, hogy miközben kellemetlen megjegyzésekkel illette a műsorvezetőket, a vádakra reagáló Papp Gergőt egyszerűen csendre intette. Bulvárösszefoglaló.

Mégis mi történt Rékasi Károllyal? Nagyon furcsán viselkedett az RTL reggeli műsorában

Rékasi a műsor keddi adásának vendége volt, itt sikerült egy roppant különös 8,5 percet összehoznia, amit kifejezetten megéri végignézni. Nehéz kedvenc pillanatot választani, de a csúcs talán az volt, hogy miközben kellemetlen megjegyzésekkel illette a műsorvezetőket, a vádakra reagáló Papp Gergőt egyszerűen csendre intette. Videó.

Fétisvideós szereplésekből élt az exatlonos Szabó Franciska

Férfiakat vert, tangában az arcukra ült, vagy éppen nőkkel verekedett: többek között ilyen tartalmakban közreműködött az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja, a dzsúdós Szabó Franciska. A 29 éves sportolónő maga nyilatkozott a témáról. Részletek itt.

Rácz Jenő feladványa: aki kitalálja, mit kap tőle ajándékba a menyasszonya, annak ad egy ugyanolyat

A Konyhafőnök Michelin-csillagos zsűritagja egy méretes, érdekes formájú csomagról posztolt fotót, és adott némi segítséget is ahhoz, hogy kitaláljuk, mit rejt a papír. A fotó és a további információk itt találhatók.

Elhunyt Apró Attila, a Játék határok nélkül atyja

A rendkívüli népszerűségnek örvendő műsor főrendezője és egyben vezető producere 73 éves volt. Gundel Takács Gábor egy régi fényképpel és megindító szavakkal emlékezett barátjára. Bővebben.

Öt gyereket szült, az utolsót három hónapja, ehhez képest Hilaria Baldwin per pillanat úgy néz ki, mint aki most sétált le a Sports Illustrated címlapjáról

Fotó: Mike Coppola/Getty Images for Turner

Alec Baldwin felesége lehet majd a jövő Jennifer Lopeze, a nő, aki nem öregszik, nem hízik, és hiteles harmincasnak tűnik 50 évesen? Ennek a kérdésnek a megfejtésére még van jó 15 évünk, de az mindenesetre biztos, hogy Hilaria Baldwinon nemhogy öt, de egy gyerek sem látszik, és friss kismamaként is simán beugorhatna egy bikinis fotózásra. A fehérneműs, babával pózolós fényképes bizonyíték ebben a cikkben nézegethető.

Kepes András: Jó riporter lehetnék, csak nem vagyok elég g**i

Amikor negyven éve Vas Istvánt megkérdeztem, hogy költőként mi foglalkoztatja, azt felelte: akit hetven fölött nem a halál foglalkoztat, az hülye. Ezek szerint én hülye vagyok, mert engem még az élet foglalkoztat.

Amikor szakmájáról kérdezik, Kepes András azt mondja, “valahogy mindenhonnan kilóg”. Tévés, újságíró, író, egyetemi tanár, aki a témái műfajai között is szabadon ugrál. A 24.hu nagyinterjút készített Kepes Andrással erkölcsökről, művészetről, politikáról, őszinteségről, és olyan izgalmas témákról, mint az intézetben töltött gyermekévei. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Lakatos Márk megérkezett Zanzibárra, már javában posztolja a képeket

Míg Cookyt és családját betámadták a dubaji karácsony miatt, Lakatos Márk egyelőre gondtalanul élvezheti az afrikai napfényt. Íme a fotók.

Még a Mikulás is diszkrétebb, mint a Life TV: erős műsorral készülnek, Radics Gigivel, Vastag Csabával és Tóth Andival a főszerepben

Nálunk Mariah Carey helyett Radics Gigi énekel, ami egyáltalán nem baj, de a Varázslatos Life Karácsony, ahogy az a nevéből is érezhető, nem áll meg itt. Valóban mindent igyekeztek bedobni az amerikai hangulat jegyében, az eredmény pedig nagyon durva lett. Erről néhány szuper, rövid videót ajánlanánk a figyelmedbe, katt ide.

Lewis Hamiltontól kikészültek a kommentelők: közösen ette meg a tortáját a buldogjával

Fotó: Clive Mason/Getty Images

A briteknél az év sportolójának kikáltott hétszeres Formula–1 világbajnok feltűnően szoros kapcsolatot ápol az állataival. A tortás videót erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Jáksó László elárulta, mit csinál, mióta áprilisban újra eltűnt az éterből

A hírek szerint Jáksó nyolc hónappal ezelőtt annyira összeveszett a Sláger FM tulajdonosával, hogy minden kapcsolatot megszakítottak egymással. Egészen eddig semmi hír nem volt a rádiósról, most azonban nyilatkozott. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Videón, ahogy olvasóink adományai célba érnek a Budaörsi...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...