Megindító üzenettel búcsúzott nagyapjától Chrudinák Alajos unokája

Startlap - Startlap
A Magyar Televízió külpolitikai műsorainak egykori vezetője, főszerkesztője több mint három héttel ezelőtt távozott az élők sorából, de a nyilvánossággal csak a napokban közölték a hírt. Bulvárösszefoglaló.

Megindító üzenettel búcsúzott nagyapjától Chrudinák Alajos unokája

Chrudinák Alajos március 11-én hunyt el, de családja csak a napokban, a legendás külpolitikai ujságíró születésnapján közölte a szomorú hírt. A Panoráma című műsor atyjáról messze élő unokája, Michelle a Facebookon emlékezett egy megrendítő poszttal. A bejegyzést ide kattintva olvashatod el.

Balázs Andi egyszemélyes szájmaszkgyárrá alakult, és videón mutatta meg, hogy készül otthon egy profi maszk

Az arcmaszk az egyik sarkalatos pontja a nagy koronavírus-vitának. Míg a WHO nemrégiben jelezte, hogy kizárólag a betegek számára ajánlják a maszkok viseletét, és itthon például a vérellátó szolgálat munkatársainak meg is tiltották ezen kiegészítő hordását, addig ezt az ellentábor – civilek és orvosok egyaránt – felháborodással fogadják, és a maszkok használata mellett érvelnek. Kereslet mindenesetre van bőven, és ezzel térjünk is vissza Balázs Andira. A művésznő az Instagramon számolt be arról, hogy más szerepek híján jelenleg varrónőt játszik: eredeti szakmáját kamatoztatva Balázs Andi arcmaszkok gyártásába kezdett, és a feladatot igen komolyan vette. Az első 100 maszknak már meg is van a gazdája. Ide kattintva megtudhatod, miért fogott bele a projektbe, plusz egy videót is megnézhetsz, amelyen Balázs aprólékosan bevezet a tökéletes házi maszk elkészítésének mikéntjébe.

Vajna Tímea felfedezte a fiújában a látens bordásfalat, és rögtön hét videót posztolt arról, ahogy megmászta

Rendhagyó karanténfitnesz-gyakorlattal próbálkozik otthonában Andy Vajna özvegye: Tímea nemcsak szerelemre, hanem bordásfalra is lelt új párja személyében, Zoltánban, akit aztán meg is mászott, és erről egyszerre hét videót közölt. A különleges felvételeket itt nézheted meg.

“Olyanok voltunk, mint az árvák, akiket ott felejtettek a kórházban” – Voksán Virág elmesélte, milyen szülni járvány idején

A lemezlovas csütörtökön hozta világra második gyermekét, akit Viviennek keresztelt el. Voksán már korábban is aggódott a szülés miatt, és úgy tűnik, félelmei beigazolódtak: pandémia idején gyermeket hozni a világra nagyon nem jó. A témáról ebben a cikkben nyilatkozik Voksán Virág.

Donald Trump üzent Harry hercegnek és Meghan Markle-nek: az elnök nem fogadja őket meleg szívvel

Fotó: Drew Angerer/Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg Anglia után a múlt héten Kanadát is elhagyta, és Los Angelesbe helyezte a székhelyét. Ennek apropóján Donald Trump Twitteren üzent a párnak, nem sok jót ígérve nekik. 

A karton víz már kevés: Pumped Gabo most az étkezőgarnitúrával dagasztja bicepszét

Konditerem és profi eszközök (no meg a jó kedv) hiányában sokan feladják a sportolást. Pumped Gabo természetesen nem tartozik közéjük, hiszen nagy becsben tartja kemény izmait. De ezek a nehéz idők őt is sarokba szorították, így kreatív megoldásokat keres, hogy pótolja a nagy súlyokat. Legutóbb még csak seprűnyéllel és karton vízzel edzett, most azonban feljebb tette a lécet, és már az étkezőgarnitúrát is feláldozza az acélos izmok oltárán. Mindezt videóra vette, íme

Családjának nincs ínyére, de Vilmos herceg azon van, hogy visszatérhessen a frontvonalba a légimentőkhöz

Vilmos herceg 2011 és 2017 között helikopterpilótaként dolgozott az Egyesült Királyság egyik mentőegységénél, és a koronavírus-járvány miatt szeretne visszatérni az állásba. Szándékát már jelezte, de a családja nem könnyíti meg helyzetét. 

“Ne féljetek, minden jó lesz” – mondja Dolly Parton, aki szerint a koronavírus isten jótéteménye

A mélyen vallásos amerikai countrylegenda az Instagram-oldalán magyarázta el, mi a véleménye az eddig közel 40 ezer halálos áldozattal járó világjárványról. Videó és további részletek itt.

Kampányt indítottak a Fertőzés színészei: Kate Winslet kézmosásra, Matt Damon a tisztes távolság fontosságára okít, Laurence Fishburne pedig a halálfélelemről beszél

Control the Contagion címmel kampányt indított a Columbia Egyetem, amelynek keretében kisfilmeket gyártottak a kisebb tudományos műgonddal készített Fertőzés című 2011-es film főszereplőivel. A rövid videókat ugyanazon szakértők segítségével állították össze, akik annak idején a filmben is közreműködtek.  

Most együtt vacsorázhatsz Daenerys Targaryennel: Emilia Clarke karanténrandit ajánlott, és csak egy dolgot kér cserébe

Emilia Clarke és Kit Harington a Golden Globe-gálán 2018-ban.  (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

A Trónok harca szereplőjeként ismertté vált Emilia Clarke különleges ajánlatott tett a rajongóinak. A korábban agydaganattal küzdő színésznő a sorstársain szeretne segíteni, és ennek érdekében egy speciális randit ajánl azoknak, akik teljesítik egy kérését. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Hvg: Orbán lánya 600 ezres táskával a vállán találkozott...

képcím

Orbánt legkisebb lánya is elkísérte Donald Trumphoz

képcím

Fotókon Orbán Viktor és Donald Trump találkozója