Megindító emléket állított az Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltánnak

Erdélyi Mónika elmagyarázta, hogy nem csak csokival bekent pelenkák szagolgatásából él, és közben meglepő munkákat villantott a múltjából. Meghalt Hajdú Péter édesapja, aki közel 10 éve nem beszélt fiával. Sas Józsefet hazaengedték a kórházból. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-19 13:18

Forrás: YouTube/ Tomi Sipos

Megindító emléket állított az Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltánnak

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai egy videóklippel tisztelegnek Ambrus Zoltán előtt, amely Sipos Tamás szólólemezének egyik számához készült. A megható felvétel – amelyhez a zenészek közösen válogattak fotókatide kattinva megtekinthető.

Erdélyi Mónika elmagyarázta, hogy nem csak csokival bekent pelenkák szagolgatásából él, és közben meglepő munkákat villantott a múltjából

Erdélyi Mónika videós munkássága kitörölhetetlen sebekkel égett bele a halántéklebenyünkbe, ezért azt feltételezzük, hogy mindenki számára ismert a fájdalmas tény: az egykori Mónika show műsorvezetője hasít a YouTube-on bizarr felvételeivel. Nem kell ahhoz Harrach Péternek lenni, hogy fennakadjun a szemöldökünk, amikor például lányával csokival bekent pelenkákat szagolgattak, és ezt valamiért megmutatásra érdemesnek tartották. De Erdélyi egy polgáribb missziót is végez ennél: visszatért eredeti szakmájához. Amikor erről mesélt, azt is elárulta, milyen egyéb, kifejezetten meglepő munkái voltak korábban.

Meghalt Hajdú Péter édesapja, aki közel 10 éve nem beszélt fiával

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nem rossz a hajam🙈😎😅 #holiday #withmykids

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Elhunyt Hajdú József, Hajdú Péter édesapja, akivel a műsorvezető 2010 óta egyáltalán nem beszélt, Hajdú József még nagyobbik unokáját sem látta soha. Hajdú Péter ezzel kapcsolatos szűkszavú nyilatkozatát a következő cikkben találod, ahol részletesen írnak arról, hogyan romlott meg ennyire a két férfi viszonya.

“Már nem cselédet vagy konyhásnőt szeretnék alakítani” – Cseke Katinkát irigykedve bámulják a nők, mióta ledobott 30 kilót

Cseke Katinka az elmúlt hónapokban 106 kilóról 75 kilóra csökkentette testsúlyát, ami nem csak a ruhatárában okozott komoly változásokat. A színésznőnek a személyisége is megváltozott, ami munkájára is nagy hatást gyakorol, valamint egy új, számára teljesen ismeretlen élménnyel gazdagodtak mindennapjai: a nők is megnézik őt az utcán. Minderről – valamint arról, milyen trükköt alkalmazott a fogyás sikere érdekében – Cseke a következő cikkben beszél, ahol egy csomó képet is találsz arról, hogyan fest több mint 30 kiló mínusszal.

Majka elmondta, mi alapján választ barátokat

A Best magazin friss számában folytatódik Várkonyi Andrea új sorozata, amelyben most Majka nyilatkozott bizalmas kérdésekről. Itt fejtette ki azt, hogy szerinte a barátság olyan, mint a szerelem, és meg is indokolta tézisét, valamint azt is elmondta, milyen tulajdonságok döntik el nála, hogy valaki a barátja lehet-e.

Sas József felesége: “Most az a legfontosabb, hogy este már otthon alszik velem”

Sas József négy hónap kórházi kezelés után csütörtökön végre hazatérhetett otthonába. Arról, hogy mindez hogyan érinti őket, és mire számítanak a jövőben, felesége, Zsuzsa mesél nagyon boldogan a következő cikkben.

Nádai Anikó mindenkinek megmutatta az otthonát, és a konyhában kiderült, hogy nagyon nem szeret főzni – videó

Forrás: RTL Klub

Nádai Anikó, aki a Konyhafőnökben is részt vett, nem szeret főzni – legalábbis ez derült ki akkor, amikor az RTL Klub kamerája a műsorvezető konyhájába ért, miközben bemutatták Nádai új otthonát. A lakásról az alábbi cikkben találsz egy videót, amelyben Nádai sok érdekes dolgot mesél a főzéssel kapcsolatos problémáin kívül.

“Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után…”

A fenti feltűnően érzelmes idézet Friderikusz Sándor facebookos rajongói oldaláról származik, ahol hónapok óta hasonló üzenetek sorakoznak, a 61 éves tévés ugyanis eltűnt a nyilvánosság elől. Ha érdekel, mit lehet tudni távollétével kapcsolatban, akkor olvass tovább!

A divatban Meghan Markle nyer, de ami igazán számít, abban Katalin és Erzsébet is csúnyán lenyomja az új hercegnét

Meghan Markle nagyon jól öltözik, ami az általa viselt holmik utáni keresletből is nagyon szépen látszik. Ez részben abból fakad, hogy kevésbé követi a hagyomány diktálta szabályokat, amivel nagy népszerűségre tesz szert. Legalábbis gondoltuk mi, a valóság azonban nem ért velünk egyet. 

Mai nap hírei

Egész napos sebességmérésre készül a rendőrség!

autonavigator.hu13 órája

Hasznos szolgáltatással újít a Telenor

gsmring.hu14 órája

Texasban megfagytak a majmok is

koponyeg.hu14 órája

Egy újabb nagy gyomrost vittek be a koronavírusnak

liner.hu15 órája

Nem engedélyezik itthon a fizetős Covid-oltásokat

novekedes.hu16 órája

Még mindig a kórházban: Új hírek érkezetek Fülöp herceg állapotáról

joy.hu16 órája

Együtt butázta és parasztozta a magyarokat Pörzse Sándor és Havas Henrik

demokrata.hu17 órája

Tóth Andi szétrakta a lábait, mert szerinte úgy olyan, mint egy hölgy

promotions.hu18 órája