Kiemelt Hírek 2019. november 14.

Meghozta a döntést Várhelyiről az EU: Orbán nem fog örülni

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 14.
Kiderült, hogy a képviselők milyen garanciát kértek a magyar jelöltől. Esti hírösszefoglaló.

Első körben döntött az EP bizottsága Várhelyi Olivérről

Várhelyi ugyan nagyon felkészült volt, de vétett pár alapvető hibát – további részletek itt

Megrázó képeken az árvíz sújtotta Velence

Több, mint 50 éve nem sújtotta hasonló áradás az olasz várost, mint most, egy pusztító vihar után. Aki valaha is járt Velencében, annak elszomorítóak lesznek ezek a képsorok erről a csodás városról. 

Azt hinnéd, hogy nem lehet, de mégis: a Corvinus professzora kiszámolta a diákok magyarságtudatát

MTI Fotó: Kovács Attila

Tózsa István a Corvinus Egyetem „hungarikumok és nemzeti örökségtervezés” nevű tárgyát oktatja, és teljesen elkeseredve beszélt a mai diákokról. A professzor lesújtó véleménye, valamint a tanulók magyarságtudatának számszerűsítése ebben a cikkben olvasható.

Elsodorta a folyó a kutyákat mentő három nőt

Tragédiával zárult, hogy a megáradt Muránka folyó elöntött egy állatmenhelyet a felvidéki Gömörön. A szomorú részleteket innen érheted el.

Alaposan megszívták az olasz drogdílerek: vaddisznók tettek keresztbe nekik

Toscanában néhány drogkereskedő úgy vélte, remek ötlet elásni a kokaint  egy olyan erdőben, ami egyébként tele van vaddisznókkal (amelyeknek köztudottan jó a szaglásuk). Hogy milyen rossz üzletet is csináltak a dílerek, mekkora kárt is okoztak a malacok, és minderre miként reagáltak a helyi rendőrök, ide kattintva te is megtudhatod.

Gigalezárások lesznek pénteken

Forgalomkorlátozás lesz pénteken Budapesten, a Puskás Aréna környékén. Annyi szurkolót várnak ide, amennyit évtizedek óta nem láttunk. Mutatjuk a részleteket, nehogy valaki még a végén rosszul járjon. 

Anyára támadt egy őrjöngő autós Budapesten

Rátámadt egy anyukára egy autós Budapesten a Klauzál utcában. A nő mellett ott ült az egyéves gyermeke is. A lelketlen férfi és a fiatal anyuka esete ebben a cikkben bontakozik ki.

Orbán nyíltan, hangsúlyozva nyilatkozott a bevándorlásellenes politika szükségességéről 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A miniszterelnök a Várkert Bazárban, a Magyar Diaszpóra Tanács ülésén szólalt fel, ahol beszélt a népességfogyásról is, de felvázolta azt is, milyen ütőképes hadseregünk is lesz 2026-ra.  Minderről errefelé tudható meg minden.

Halálos buszbaleset: nemzeti gyásznapot hirdettek

A szerdai, 12 halálos áldozatot követelő tragédia hírére a szlovák miniszterelnök azonnal megszakította ciprusi tárgyalásait, és kormánygyűlést hívott össze. A borzalmas baleset másnapjáról itt olvashatóak részletek.

Elragadta a cunami a teheneket, még a gazdáik sem hitték, hogy mi történt velük

A három jószág az észak-karolinai Cedar-sziget egyik csordájában éldegélt. Amikor szeptemberben a térségre lecsapott a Dorian hurrikán, egy „mini cunami” hullámai magukkal ragadták az állatokat. Mindeddig úgy gondolták, hogy elpusztultak, de ennél jóval hihetetlenebb kalandban volt részük – minderre ide kattintva derül fény.

Keresés az oldalon