Meghalt egy fiatal nő: hókotróval ütközött autója

Startlap - Startlap
Borzalmas baleset történt a 2-es főúton.

Hókotró és személyautó ütközött össze Vác határában, a 2-es főúton péntek este, egy ember a helyszínen meghalt – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta: egy fiatal nő beszorult az autóba, a tűzoltók kiemelték a roncsból, de olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.  A balesetnek van egy súlyos és egy könnyebb sérültje is – tette hozzá.

Halálos baleset Nagybajom és Böhönye között

Összeütközött két autó a 61-es úton Nagybajom és Böhönye között péntek este, egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült – tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Azt írták, a baleset egyik sérültje beszorult a járműbe, elvesztette az eszméletét és nem sikerült újraéleszteni. A másik súlyos sérültet a mentők kórházba vitték. Hozzátették, az utat a mentés idejére lezárták.

Lakóháznak ütközött egy kamion Kapospulán, többen megsérültek

Még péntek reggel megcsúszott és lakóháznak ütközött egy kamion a 61-es úton, a Tolna megyei Kapospulán, az épületben tartózkodó négy ember megsérült – közölte pénteken a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A tájékoztatás szerint a ház lakói közül egy embert – még a tűzoltók kiérkezése előtt – a helyszínen lévők mentettek ki a törmelékek alól. A járművet vezető férfit a dombóvári hivatásos tűzoltók szabadították ki a vezetőfülkéből, a mentők mind az öt embert kórházba vitték.

A csurgalékvizet szállító kamion egy villanyoszlopot is kidöntött. A szolgáltató szakemberei áramtalanították az érintett, Rákóczi utcai szakaszt, ezért harminc lakásban szünetel az áramszolgáltatás.
Az épület a baleset miatt lakhatatlanná vált – írták.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI /  Komka Péter

Ez is érdekelhet

képcím

Egymásnak ütközött két villamos Budapesten

képcím

Fotókon az 53-as főúton történt tragikus baleset

képcím

Fotókon a villanypóznába szorult kisrepülő