Kiemelt Hírek 2018. augusztus 10.

Meghalt a gyenesdiási villámcsapásban megsérült édesanya

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 10.
A háromfős család egy fa alatt szerette volna átvészelni a vihart, amikor beléjük csapott a villám.

A szombathelyi kórházban belehalt sérüléseibe az a celldömölki nő, akit férjével és lányával együtt múlt pénteken villám sújtott a gyenesdiási strandon – közölte az MTI a Vas Népe értesülései alapján.

A család a hirtelen kitörő vihart egy fa alatt szerette volna átvészelni, amikor beléjük csapott a villám. A háromfős családot közvetlenül érte a villámcsapás, és rajtuk kívül egy negyedik sérült is kórházba került: egy fiatal német nő elesett, amelynek következtében könnyebb sérüléseket szenvedett, de másnap már elhagyhatta a Keszthelyi Kórházat.

A nőt és férjét a helyszínen újra kellett éleszteni, a lányuk könnyebb sérüléseket szenvedet, és még a múlt héten hazatérhetett a kórházból. Az anyát, aki a legsúlyosabb állapotban volt, mentőhelikopterrel a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték, ahol a napokban belehalt sérüléseibe. Az édesapát pedig Keszthelyről Zalaegerszegre, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai osztályára szállították a hét végén, de az MTI értesülése szerint azóta ő is hazamehetett.

Keresés az oldalon