Megérkeztek az első hivatalos fotók Erzsébet királynő unokájának esküvőjéről

Startlap - Startlap
Eugénia yorki hercegnő és Jack Brooksbank pár napja mondta ki a boldogító igent egy 1200 fős ceremónia keretében.

II. Erzsébet unokája, Eugénia yorki hercegnő és párja, Jack Brooksbank pár nappal ezelőtt fogadott örök hűséget a windsori Szent György-kápolnában. És ahogy az lenni szokott, a királyi család közzétette a hivatalos családi fotókat a nagy napról – írja a 24.hu

Eugénia a nyolcadik a brit trónutódlási sorban, és egy művészeti galéria igazgatójaként tevékenykedik, a királyi család hivatalos tevékenységében nem vesz részt. Vagyonos családból származó férje pedig korábban londoni szórakozóhelyek igazgatója volt, most pedig saját borkereskedő cégével foglalkozik, valamint ő a George Clooney és barátai alapított Casamigos tequilacég globális márkanagykövete.

Fotó: Facebook/ The Royal Family

A nagy eseményre 1200 vendéget hívtak, többek között olyan hírességeket, mint Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt, Cara Delevingne és Kate Moss. A zenéről Andrea Bocelli gondoskodott a Királyi Filharmonikus Zenekar kíséretével.

Fotó: Facebook/ The Royal Family

Eugénia ruhájának kiválasztásakor fontos szempont volt a mély hátkivágás, mivel az ara szerette volna, ha mindenki láthatja a hátán húzódó hosszú sebhelyet. Ezt 12 éves korában szerezte a hercegnő, amikor súlyos geringferdülése miatt megoperálták – írta egy korábbi cikkben a portál.

A hivatalos fotókon szerepel András yorki herceg és Sára yorki hercegnő, Beatrix yorki hercegnő, Erzsébet királynő és Fülöp herceg, valamint a kis György és Sarolta is.

Fotó: Facebook/ The Royal Family

Ez is érdekelhet

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól

képcím

Kifogyhat télre a gáztartalékaiból Európa

képcím

Még a sérült gyerekekkel foglalkozó civileket is vizsgálja az...