Megérkezett a szilveszteri Bödőcs: Lőrinc, a kincstárnok és Andi, a vízitündér üldözik a csodadisznót

Startlap - Startlap
A zseniális Mészáros-Várkonyi monológ után Bödőcs Tibor egy teljes mesével rukkolt elő, egy szökött malacról és kedvenc házaspárunkról. Bulvárösszefoglaló.

YouTube/Bödőcs Tibor

Megérkezett a szilveszteri Bödőcs: Lőrinc, a kincstárnok és Andi, a vízitündér üldözik a csodadisznót

A zseniális Mészáros-Várkonyi monológ után, amelyben Bödőcs Tibor Mészáros Lőrincet személyesítette meg, olyan hitelességgel, hogy a szőr is felállt tőle az ember hátán, végre itt van a folytatás, ráadásul egy teljes, kalandos mese formájában. Videó.

Schobert Norbi bocsánatot kért az újév alkalmából

A fitneszguru egy csomó, sosem látott régi fényképet posztolt, felsorolta saját sikereit, és – váratlan módon – többektől elnézést kért. Fotók és további részletek itt.

Damu Roland súlyos adósságokat hagyhatott maga után

Gyermeke anyja, Edina hivatalosan a felesége volt halála idején, mégsem kell majd fizetnie, a tartozások az államra szállnak. További információkért katt ide.

Korda György megszólalt a buda villa eladásáról: “A hirdetés már nem aktuális”

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Miután felröppent a hír, hogy a házaspár 800 millióért árulja budai otthonát, Korda György elmondta, mi az igazság. Az is kiderült, kik az ingatlanban lévő szálloda lakói. Bővebben.

Tornóczky Anita és Puskás Peti nagyon fontos dologra hívták fel a figyelmet

A petárdák és a tűzijáték megkerülhetetlen témájáról van szó, Medgyessy Péter kutyaimádó lánya és a szintén gazdivá vált énekes nem véletlenül igyekeznek mindenkit lebeszélni a durrogtatásról. Sokan nem tudják, de nem csak a kutyáknak árthatunk vele. Puskás Peti bejegyzését itt, Tornóczky Anita felhívását pedig itt találod.

Kiderült, miből él most a Jóban rosszban Pongrácz doktora: “Van egy nagyon civil munkám is”

Gazdag Tibor, aki a sorozat oszlopos tagja volt az elsőtől az utolsó epizódig, továbbra is foglalkozik színházzal, másik munkája viszont kifejezetten meglepő. Bővebben.

Lékai-Kiss Ramónának apukája segít felkészülni a Szerencsekerékre

A műsorvezető komolyan veszi a versenyt, a különleges szilveszteri adásban édesapja tanácsai alapján fog játszani. Részletek.

Liptai Claudia zavarba hozta Anger Zsoltot: “Iszonyatosan jóképű”

Anger a kezébe temette az arcát, majd felmutatta a gyűrűjét Liptainak. Videó.

Három magyar híresség, akiknek szerelmet hozott a 2021-es esztendő

Botrányos szakítások, csalódások és hiábavaló párkeresés után mindannyian révbe értek. Akad köztük olyan, akit egy másik celeb tett boldoggá, és olyan is, aki civil párja mellett találta meg, amit hosszú éveken át keresett. Ha kíváncsi vagy a három szerelmi történetre, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ezt az 5 viccet csak a felnőttek értették a Jégkorszakban

A Jégkorszak-sorozat alkotói külön gondoltak a szülőkre is, így több olyan humoros jelenetet belecsempésztek a mozikba, amik 18-as karikát is érdemelhettek volna. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: "8,1 millióval lelépett,...

képcím

Telex: Justin Bieber Tiborcz István kastélyszállójában bulizott...

képcím

Béres Alexandra a Schobert Norbi-ügyben: „Nekem nincsenek...