Marsi Anikó visszaköltözött budapesti lakásába

De még így is minden hétvégén repülőre ül, hogy végre családjával lehessen.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-18 11:27

Fotó: TV2

Palik László és Marsi Anikó évekkel ezelőtt gyermekeikkel együtt külföldre költöztek, aztán a tévés újra elvállalta a Tények műsorvezetését, így hazajött az egész család. De nem sokáig bírták: Palik és a fiúk visszamentek Mallorcára, Marsi pedig azóta ingázással tölti az életét. A gyerekei Spanyolországban vannak, a munkahelye Budapesten, és mindezidáig Siófokon lakott. Most azonban úgy döntött, visszaköltözik budai otthonába – írja a Hot! Magazin.

Szombatonként sokszor sajog a szívem, hogy nem egy kipihent anyukát kapnak a fiaim. Ugyanakkor tudom, hogy hétfőtől péntekig egy tökéletes apa vigyáz rájuk kellő figyelemmel, kellő apai szigorral

– fejtette ki korábban a híradós a Story magazinnak.

Mióta családja 2017 januárjában visszaköltözött Mallorcára, Marsi Anikó csak hétvégente láthatja őket. A furcsa helyzet azért alakult ki, mert a két fiú, Vince és Vilmos nem érzi jól magát Budapesten. Az édesanya eddig folyamatosan Budapest és Siófok között autózott a munka miatt, majd pedig hétvégente repülőre ült. Mostantól legalább a Balaton-Budapest távot megspórolhatja magának, ami miatt rendszeresen órákat töltött az autópályán.