Már csecsemők is fekszenek a Heim Pálban koronavírus miatt

Startlap - Startlap
Fekete Ferenc orvosigazgató azt mondja, míg az első hullámban elvétve akadt olyan gyerek, akit koronavírus miatt kellett felvenniük, jelenleg már alig néhány hetes gyermekek kerülnek súlyos állapotba. Reggeli hírösszefoglaló.

Már csecsemők is fekszenek a Heim Pálban koronavírus miatt

Fekete Ferenc, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet orvosigazgatója azt mondja, míg az első hullámban elvétve akadt olyan gyerek, akit koronavírus miatt kellett felvenniük, jelenleg már alig néhány hetes gyermekek kerülnek súlyos állapotba. További információkért katt ide.

Megjelent a NAV legnagyobb adósainak új listája: régi és új ismert arcok, gigantikus tao-támogatást besöprő cégek is szerepelnek rajta

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette a legfrissebb, magánszemélyeket és gazdálkodó szervezeteket felsoroló listáját, amelyre huzamosabb ideig fennálló 10, illetve 100 milliós tartozás a belépő. A nevek cserélődtek, a floridai ipartelep címével jegyzett Berki Krisztiánnak például annyira sikerült eltűnnie, hogy már magyarországi vállalkozása sincs, feleségének és apjának viszont azért akad. Ezenkívül százmilliós tao-támogatásokat leakasztó szervezetek, valamint jobb sorsra érdemes ruhagyár, könyvkiadó és egészségügyi eszközgyártó is feltűnik a névsorban. Íme.

Egész Romániában 6 db intenzíves ágy maradt szabadon

Vasárnap 11 875-en voltak koronavírus miatt kórházban, de lakosságarányosan még így is jobb a helyzet Romániában, mint Magyarországon. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Félmilliárd forintból újította fel a MÁV a balatonmáriafürdői állomásokat, ahol gyakorlatilag meg se állnak a vonatok

A Balatoni szövetség elnöke, Lombár Gábor szerint még mindig jobb, ha egy vasútállomás szép látványt, akkor is, ha nem áll meg a vonat. A helyiek mindeközben kilométereket gyalogolnak. Bővebben.

Az összes parlamenti képviselőnek együttes földvagyona csak éppen több, mint amire Rogán Antal új hitvese adásvételi szerződést kötött

MTI/Kovács Tamás

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter harmadik felesége, Rogán Barbara családja februári földvásárlási akciójának tetemes méreteit jól szemlélteti, ha megnézzük, mekkora földterületeket birtokolnak az egyes képviselők. Kik a legnagyobb földbirtokosok az országgyűlésben, és milyen támogatásokat kapnak a földjeik után? Erről szól ez a cikk.

Lehet, hogy végre kiderül, hol van VV Fanni holtteste: jelentkezett egy új koronatanú

A Való Világból ismertté vált Novozánszki Fanni gyilkosságának ügyében fontos levelet kapott a bíróság. Mi történt? Innen kiderül.

Elhunyt Szabó László, a Tévémaci és Mirr-Murr atyja

Az iparművész, akinek olyan jelentős alkotások fűződnek még a nevéhez, mint Mirr-Murr kandúr, 84 éves volt. Fotó és további részletek ebben a cikkben.

A legnagyobb német ellenzéki párt kiléptetné az országot az EU-ból

Soeren Stache/picture alliance via Getty Images

Az Alternatíva Németországnak (AfD) párt a társelnök kérése ellenére hivatalosan felvette céljai közé Németország EU-tagságának megszüntetését. Részletek itt.

Menesztik a cseh külügyminisztert, aki nem kért az orosz vakncinából és erőműből

Tomás Petríceket megelőzően Jan Blatny egészségügyi miniszternek kellett távoznia, mivel nem engedélyezte a kínai és az orosz vakcinák alkalmazását. Bővebben.

Semmi jót nem ígér az időjárás

Egy hétfőn érkező ciklon hatására a héten csapadékos, hideg, télies idő várható. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Ámokfutásként tartják számon a hamburgi lövöldözést - újabb...

képcím

Hamburgi ámokfutás: a lövöldözés elkövetője is a halottak...

képcím

Az oroszok elvágták a lengyeleket a Barátság olajvezetéktől - a...