Kiemelt Hírek 2021. június 18.

Malek Miklós megtörte a csendet: szereti a feleségét, mégis elváltak egymástól

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 18.
Az X-Faktor korábbi mentora nyolc éve nem adott interjút. Bulvárösszefoglaló.

Malek Miklós megtörte a csendet: szereti a feleségét, mégis elváltak egymástól

Az X-Faktor korábbi mentora a produceri munkák miatt jelenleg Los Angelesben él, de visszaköltözik Európába. Malek Miklós nyolc éve nem adott interjút. Bővebben.

“Szeretem a lányokat és a páromat a tenyeremen hordozni” – Váczi Gergő megmutatta gyönyörű családját

A Tények műsorvezetője magánéletéről mesélt, szavaiból egy tökéletes, idilli család képe bontakozik ki. Fotók és további részletek itt.

Exkluzív beszélgetés Soltész Rezsővel: “Judit az életem ajándéka volt”

Még 20 éves sem volt, amikor már együttesben zenélt, több ezer alkalommal játszott élőben, kétmillió lemezt adott el, mégis a mai napig borzasztóan izgul a fellépések előtt. Felesége, Lamm Judit 56 közös év után hunyt el. A Best magazin podcastinterjúi sorában ezúttal Soltész Rezsőt kérdezték. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva hallgatható.

Osvárt Andrea: Harcolni fogok

Fotó: MTI/EPA/Andrea Merola

Osvárt Andreát per pillanat sokkal jobban érdeklik a társasházak, mint a színészkedés. Hogyan lehetséges az, hogy pár hét leforgása alatt hirtelen a II. kerületben indított Margit-negyed program közösségi fővédnöke, majd Karácsony Gergely 99 Mozgalmának tagja lett? A válasz meglepően egyszerű: Osvárt Andrea egy lelkes állampolgár, plusz történt néhány szerencsés véletlen is. Ebben a cikkben nagyinterjúban mesél ő maga minderről.

Juhos József, a Mestercukrász zsűritagja nyilatkozott: “Nagyon tartottam Claudiától”

A Gundel egykori főcukrászának tizenhét év alatt 800 cukrász tanulója volt, szinte az egész szakmát ismeri. Otthon sosem süt, imádja felesége és édesanyja süteményeit, mentes édességeket pedig csak készít, de meg nem enné őket soha. Az nlc.hu szakmájáról, magánéletéről, és a műsor kulisszatitkairól beszélgetett Juhos Józseffel. Íme.

Sebestyén Balázs bajba került az autópályán: ” Nincs ennél magányosabb pillanat”

Balázs szomorkodva konstatálta, hogy ő és Mercedese ugyanúgy járt, mint néhány évvel ezelőtt Dzsudzsák Balázs a Lánchídon Porschéjával. Balázs fényképes beszámolója itt található.

Az megvan, hogy a belga válogatott egyik focistájának magyar felesége van? 

Axel Witsel és az erdélyi magyar családból származó Rafaella Szabo-Witsel 2015-ben, hat együtt töltött év után mondták ki a boldogító igent, és éppen a napokban ünnepelték házassági évfordulójukat. Nemcsak emiatt volt okuk ünnepelni mostanában: májusban megszületett harmadik közös gyermekük. Bővebben.

Rácz Jenő: Amióta megnyitottunk, csak aludni járok haza

És közben Gyuricza Dóra mellett is “százhúsz százalékon kell teljesítenie”. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Pumped Gabo és Szabó Zsófi is megszólalt a Fidesz pedofiltörvényéről: “Muszáj felszólalni és állást foglalni ebben az ügyben”

Még mindig csak maroknyian vannak, de egyre több magyar celeb szólal meg a kormány által kedden elfogadott, a homoszexualitást a pedofíliával összemosó, orosz mintára bevetetett új törvényről. Pumped Gabo vonatkozó bejegyzése itt nézegethető, Szabó Zsófi gondolatait pedig ebből a cikkből ismerheted meg.

Mariah Carey gyerekeinek 6 hónap alatt 3 nőtől született 4 testvére

Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images

A büszke édesapa Nick Cannon, az énekesnő volt férje, aki híres feleségének köszönheti ismertségét. Ha kíváncsi vagy Cannon és Carey különös, bonyolult családi életére, akkor katt ide

Keresés az oldalon