Kiemelt Hírek 2018. július 04.

Majdnem öngyilkos lett a Star Wars színésze

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 04.
Rengeteg gyűlöletet kapott a színész a film miatt, és véget akart vetni a szenvedésnek.

Tönkretette a karrierjét és az életét is egyetlen szerep, amely miatt kis híján öngyilkos lett Ahmed Best – írja az index.hu. Ha így nincs meg, pontosan kiről van szó, akkor segítünk: a színész a világ egyik legismertebb franchise-ának, a Star Warsnak az egyik legtöbbet kritizált alakját játszotta el, méghozzá Jar Jar Binkset.

Best bújt a lény jelmezébe, valamint ő kölcsönözte a hangját az előzménytrilógiában, amelyben a legnagyobb szerepet az első részben, a Baljós Árnyakban játszotta, amelyet 1999-ben mutattak be.

Fotó: Twitter/Ahmed Best

A rajongók kifejezetten gyűlölték a karaktert, aminek hangot is adtak, Ahmed Best pedig annyira magára vette a súlyos kritikát, hogy majdnem eldobta magától az életét.

„Jövőre lesz húsz éve, hogy olyan média-ellenkampánnyal találkoztam, amely még mindig hatással van pályafutásomra – írta Twitter-bejegyzésében, amelyhez egy fényképet is posztolt, amelyen a fiával van. – Ez az a hely, ahol majdnem véget vetettem az életemnek. Még mindig nehéz róla beszélnem, de túléltem, és ez a fiú az ajándékom az élethez.”

Az üzenetre rengetegen reagáltak, sokan együttérzésüket tolmácsolták, de olyan is volt, aki elnézést kért a sérelmekért.


Mindenesetre a kritika a karakternek szólt, nem pedig neki, persze, egy színésznek olykor nehéz elvonatkoztatni. De ezért leginkább George Lucas a felelős.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkisegély-számot!

Keresés az oldalon