Kiemelt Hírek 2019. augusztus 08.

Majdnem meghalt egy magyar nő, mert nem vették komolyan

Startlap Kiemelt Hírek 2019. augusztus 08.
Egy férfi idegen nőkre támadott Győrben, kitört a dinnyebotrány, csalásra figyelmeztet az OTP. Hírösszefoglaló.

Nem vették elég komolyan a kollégái a fájdalmait, majdnem meghalt egy budapesti nő

Egy nő a munkakezdéskor is már mellkasi fájdalmakra panaszkodott, de kollégái semmit nem tettek. Órákkal később hívtak csak mentőt, amikor a nő ájultan esett össze. A részleteket itt találod. 

Életveszélyben vannak a szétválasztott ikrek

A magyar orvosi bravúr ellenére Rabia és Rukia életveszélyben van, a légzésük, a keringésük és az idegi funkcióik még nem álltak helyre, a következő napok sorsfordítók lesznek. A bangladesi sziámi ikrek szétválasztásában közreműködő idegsebész elmondta, milyen szövődményekre lehet számítani.

Kitört a magyar dinnyebotrány

Csökkentette a Lidl Magyarország a görögdinnye kilogrammonkénti árát 99 forintra, mivel a beszállítók támogatást kértek a földeken felhalmozódott dinnyefelesleg értékesítésében, ugyanakkor a Magyar Dinnyetermelők Egyesületének csütörtöki közleménye szerint a dinnyepiaci helyzet jelenleg nem indokolja a „felelőtlen” áruházi akciókat, és cáfolják azt, hogy a termelők érdeke az akciózás.

Ha érdekel az egyesület álláspontja, olvasd el ezt a cikket

Török Gábor távozik a Corvinusról

Huszonkét év után közös megegyezéssel hagyja el az idén magánegyetemmé váló felsőoktatási intézményt, ahol docensként dolgozott. 

 

Agyra emlékeztető lények úszkálnak a Dunán

A klímát érintő változásokkal a kutatók után a horgászok szembesülnek leghamarabb, illetve az olyan természetjárók, evezősök, akik például találkoztak már a korallok édesvízi rokonával, a mára a Duna teljes hosszán elterjedt mohaállatkával. Magyar neve nincs, latinul Pectinatella magnificának hívják.

Tudj meg róla többet ebből a cikkből!

Válogatás nélkül ütött meg nőket egy férfi Győrben

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére szerda délután, hogy Győrben, az utcán egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal lányt. A sértettet az ismeretlen támadó hátulról megütötte, és megrángatta a haját, miközben hangosan szidalmazta is. Pár perccel később újabb hívást kapott az ügyelet. Olvasd el, mi történt ezután!

Csalókra figyelmeztet az OTP

Ismét adathalászok pályáznak az OTP ügyfeleire. Hogy mi a ravasz trükk, arról itt találsz részleteket. 

Meghalt egy iraki, miután deportálták az USA-ból

Ez az ügy fogja meghatározni a migrációról szóló vitákat a következő hónapokban. Részletek ebben a cikkben

Keresés az oldalon