Majdnem lefújták a lagzit Liptai Claudiáék

Az égiek ellenük voltak.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-14 11:35

Fotó: Facebook

Hosszas és titkos szervezés után majdnem le kellett, hogy mondják Liptai Claudiáék a sokak által év bulijának tartott lakodalmukat.

A szabadban szerették volna tartani, ám a helyszínül lefoglalt sarlóspusztai lovastanyát gyakorlatilag elöntötte a víz az esemény előtt.

„A teljes összeomlás szélén álltam. Péntek este szikrázó napsütésben még úgy ültem a szálloda teraszán, hogy tökéletes lesz minden, majd szombat hajnalban megérkezett az Armageddon. Ültem a faházban, ahová hirtelen becsapott egy villám. Fülsüketítő dörrenés hallatszott, elment az áram, beindultak a riasztók”

– mesélte a Story magazinnak Claudia, aki el is sírta magát a helyzetet látva.

„Nem tagadom, zokogni kezdtem. Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt az a reggel, hogy még az is felmerült, le kell mondjunk mindent.”

Párja, Pataki Ádám bizakodóbb maradt és az időjárás is lassan melléjük állt. Oszladoztak a felhők, de ennek ellenére mégis fedett helyen tartották meg az esküvőt.

A vőlegény természetesen nem látta előre a menyasszony ruháját, így ezt tartotta Ádám a legemlékezetesebb momentumnak.

„Hogy melyik volt számomra az esküvő legemlékezetesebb pillanata? Mindenképpen az, amikor megpillantottam Claut menyasszonyi ruhában. Sem őt, sem pedig a koszorúslányokat nem láttam korábban, így mindenki lenyűgözött. Szándékosan nem tekintettem korábban felé, tudtam, hogy a zene melyik részénél kell odapillantanom. Tényleg fantasztikus volt a pillanat, amikor megláttam azt a nőt, aki papíron ugyan már a feleségem, de most a hozzánk legközelebb álló emberek előtt is elvehetem őt.”

Claudia lánya, Panka és Ádám ikerlányai Gréta és Anna koszorúslány szerepet kaptak. Eredetileg közös kisfiuknak szánták a gyűrűvivő feladatot, mégis inkább úgy döntöttek, hogy kötelezettségek nélkül hagyják. A menyasszonyt pedig barátnőjének apukája kísérte oda szerelméhez, mivel Clau édesapja évekkel ezelőtt elhunyt.

Egymásnak mondott szerelmi vallomásukat mindenki megkönnyezte, Ádám Cserháti Zsuzsa, Back II Black és Éliás Junior dalszövegekből állított össze egy beszédet, melynek végére már ő maga is elérzékenyült, Claudia pedig az Aranyhaj és a nagy gubanc című meséből énekelt el egy dalt.

Rengeteg híresség szerepelt a meghívott vendégek között és ha a csokordobás hagyományát komolyan vesszük, készülhetünk is a következő nagy lagzira: Risztov Éváéra, ugyanis neki sikerült megkaparintania a menyasszonyi bokrétát.

Felváltva sírt és nevetett a nagy napon Liptai Claudia és Pataki Ádám. A műsorvezető a Csillagok háborúja zenéjére…

Közzétette: Story – 2018. június 13.

 

Mai nap hírei

Orbán Viktor: Ma és holnap Brüsszelben védjük a magyarok érdekeit

metropol.hu2 órája

Nyaralásra és italra költötte a szakszervezet pénzét a korábbi vezető

autopro.hu3 órája

Hatalmas mennyiségű fagyasztott csirkehúst borítottak ki az út szélén

agroinform.hu5 órája

Bomba árat kaptak a Xiaomi új csúcsmobiljai

gsmring.hu7 órája

Szél Bernadett karanténba vonult

budavidek.ezalenyeg.hu8 órája

Eltűnt Koós János özvegye, Dékány Sarolta - Aggódnak a barátok

life.hu8 órája

EP-alelnök: „ki kell éheztetni pénzügyileg” Lengyelországot és Magyarországot

demokrata.hu10 órája

Hugh Jackman felesége reagált férje melegbotrányára

joy.hu10 órája