Majdnem fele annyit fizethetnénk a gázért, ha nem lenne rezsicsökkentés

Startlap - Startlap
Orbán: A magyar demokráciát elmarasztaló véleményeket (...) nem is nagyon vesszük figyelembe. A rendőrök már várták a szurkolókat a balotaszállási állatkínzó házánál. A Soroksári úton több ezer négyzetméteren lángol egy tömbház. Hírösszefoglaló.

Akár negyven százalékkal is kevesebbett fizethetnénk a gázért, ha nem lenne rezsicsökkentés

Egy olaj- és gázpiaci szakértő közlése szerint a piaci folyamatokat alapul véve akár 30-40 százalékkal is csökkenhetne a lakossági gázár Magyarországon, amennyiben nem lenne rezsicsökkentés. Hogyan lehetséges ez?Innen kiderül.

Orbán: A magyar demokráciát elmarasztaló véleményeket (…) nem is nagyon vesszük figyelembe

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor és Angela Merkel közös nemzetközi sajtótájékoztatót tartott azon apropóból, hogy a német kancellár a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából Magyarországra látogatott. Az eseményen kemény és kifejezetten kedves kérdéseket is feltettek Orbánnak – előbbieket német újságírók, utóbbiakat pedig természetesen az MTVA és a Magyar Nemzet. A kérdésekre egészen izgalmas válaszok is születtek, amelyeket ebben a cikkben nézhetsz meg.

A rendőrök már várták a szurkolókat a balotaszállási állatkínzó házánál

Aggasztó mozgolódás szerveződik annak a balotaszállási nőnek az ügye körül, aki egy bálamadzaggal a kocsijához kötözte, majd a jármű után húzta a kutyáját, ezzel halálra kínozva az állatot. Vasárnap a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport több tucat tagja jelent meg az asszony tanyájánál, akiket már a rendőrök vártak a helyszínen, nem véletlenül… A részleteket ezen az oldalon olvashatod el.

Így lángol egy tömbház a Soroksári úton

Lángokba borult egy hétemeletes épület a Soroksári út és az Ipar utca sarkán.Továbbirészleteka több ezer négyzetmétert érintő tűzesetről és a mentésrőlfényképekkíséretébenitt találhatók.

Álmodban sem gondolnád, milyen kincsek lapulhatnak a pénztárcádban

Nem minden arany, ami fénylik – tartja a mondás, amely ebben az esetben is igaz, csak most épp azért, mert az aranynál is jóval értékesebb dolgokról van szó. Különleges pénzérmékről, amiket egy naiv szempár gondolkodás nélkül adna át a péknél visszajáróként, pedig nagyon nem kellene, mert egy egész vagyont érhetnek. Kíváncsi vagy, melyik az az érme, ami háromezerszer is többet érhet a névértékénél? Akkor itt folytasd az olvasást.

Mit tehetnek és mit nem a hajléktalanok az önkormányzati választáson?

Fotó: MTI/ Balogh Zoltán

Felesleges volt a pánik, hiszen az a 114 ezer nem magyar európai uniós állampolgár, aki rendelkezik magyarországi lakcímme, simán szavazhat az október 13-i önkormányzati választáson. Na de mi a helyzet a hajléktalanokkal? Az MTI által közölt választási kisokos választ ad a kérdésre, amelyet te is megismerhetsz, ha ide kattintasz.

Ujhelyi István beülne Lázár János Ladájába

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő bejelentkezett Lázár Jánoshoz menni egy kört a szolgálati Lada Niváján. Ha megnézed ezt a cikket, rögtön megérted, miről is van szó.

A szakértő elmagyarázza, mire kell figyelnie annak, aki igénybe venné a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását

Legalább hétszemélyes új autó vásárlását támogatja a kormány a július elsején életbe lépett a nagycsaládosok autóvásárlását segítő program kereteiben. De egyáltalán nem mindegy, hogyan használod fel az akár 2,5 milliós összeget: erre a linkre kattintva ebben lesz a segítségedre egy szakértő, aki elmagyarázza, mire érdemes figyelni egy ilyen gépjármű megvásárlásánál. A tanácsait nemcsak szöveges, hanem videós formában is megismerheted.

Ez is érdekelhet

képcím

Még hosszú ideig maradhat az árstop

képcím

TB-támogatottá vált az injekció, amely súlyos allergiás roham...

képcím

"Gyurcsány Ferenc eltávolította önt ebből a csoportból" - így...