Időhúzással válaszolt a köztévé Magyar Péternek

Startlap - Startlap
Vasárnap jár le a határidő, amit a Tisza Párt vezetője szabott.

Majd egy hét után válaszolt a rogáni propaganda ökle, a “köz”televízió a listavezetői vitával kapcsolatos kérdéseimre. Vagyis nem válaszolt

– írta Magyar Péter szombat reggel a Facebookon. A Tisza Párt vezetője szerint az MTVA válaszából mindösszesen annyi derült ki, hogy “a Rogánpress húzza az időt és az, hogy a nevét senki sem meri adni ehhez”. Magyar Péter az MTVA vezérigazgatójának, “Papp (hírhamisító) Dánielnek” üzenve azt írta, fehívja a figyelmét, hogy

normálisan működő országokban a vitában részt vevő pártok képviselői egyeztetnek a vita részleteiről, a közmédia csak helyszínt és lehetőséget biztosít a műsorhoz.

Magyar Péter ugyanis az alábbi válaszlevelet kapta a köztelevíziótól, amit bejegyzésében közzé is tett:

Tisztelt Magyar Péter!
Köszönjük érdeklődését a közmédia által tervezett EP-vita lebonyolításával kapcsolatban. A jövő hét folyamán, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatjuk a listát állító szervezeteket a vita valamennyi részletéről.
Türelmét köszönjük! Tisztelettel,
Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.

A Diákhitel Zrt. egykori vezére május 9-én Miskolcon jelentette be, hogy tüntetést szervez az MTVA székháza elé, amennyiben 10 napon belül nem mondják meg, mikor szerveznek élő vitát az EP-listavezetőkkel. Ez a határidő vasárnap lejár.

Eleinte úgy tűnt, a vitára nem fog sor kerülni. Az MTVA aztán még aznap bejelentette, hogy lesz vita. Azóta pedig Donáth AnnaDobrev KláraRóna PéterVona Gábor, majd Deutsch Tamás is jelezte részvételi szándékát.

Magyar Péter viszont feltételeket támasztott ahhoz, hogy ő is megjelenjen.

Címlapkép: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Orbán Viktor megint hazudik

képcím

Magyar Péter szerint egy fizetett provokátor miatt keveredett...

képcím

Ügyészség: Varga Judit pletykákat osztott meg a férjével -...