Magyar Péter megszólalt a tavalyi fotókról, amiken együtt bulizik Lévai Anikóval

Startlap - Startlap
A képeket közlő Hadházy Ákos szerint Orbán Viktor feleségének "egészen más a szerepe ebben a rendszerben, mint eddig gondoltunk".

Hétfő reggel Hadházy Ákos Facebook-oldalán jelentek meg azok a fényképek, amelyeken Magyar Péter társaságában Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, valamint Hernádi Zsolt MOL-vezér látható. A fotók tavaly júliusban, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) hagyományos, Esztergomban rendezett nyári fesztiválján készültek.

Hadházy Ákos szerint

a kissé elmosódott képeken kivételesen nem Magyar Péter az érdekes, hanem a Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége és Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója közötti diskurzus.

A független képviselő szerint ugyanis “a képek alátámasztják azt az állítását, hogy Lévai Anikónak egészen más a szerepe ebben a rendszerben, mint eddig gondoltunk”. Arról, hogy mire gondol pontosan, a fénykép készítőjének leírása adhat választ, amelyet Hadházy szintén mellékelt.

Tavaly, 2023. július 28-án az MCC dzsemborit rendezett Esztergomban, ahol baráti társasággal én is ott voltam. Nagy meglepetésemre az egyik sátornál azt vettem észre, hogy együtt bulizik Lévai Anikó, Hernádi Zsolt és Magyar Péter. Hernádi végig Anikó fülébe súgdosott valamit. Talán érdekes, hogy a miniszterelnök felesége »tárgyal« az ország egyik legnagyobb oligarchával. Szerintem ez a pár fotó jól mutatja az ország jelenlegi állapotát

– fogalmazott a meg nem nevezett fényképész. 

 

Magyar Péter nem sokkal később, az alábbi kommentben reagált Hadházy posztjára.

A hvg.hu megjegyzi, az MCC Feszt néven futó pár napos fesztivál tavaly július 27–29 között zajlott, néhány hónappal azután, hogy Varga Judit és Magyar Péter bejelentették a válásukat, Magyar Péter pedig ekkor már több mint egy éve nem a Diákhitel Központ vezetőjeként dolgozott. Hozzáteszik, az MCC Feszt tavalyi programjában sem felszólalóként, sem résztvevőként nem találták sem Lévai Anikó, sem Magyar Péter nevét, Hernádi Zsolt ugyanakkor előadóként szerepelt.

Címlapkép: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Hadházy: Egymilliós szoknyában népszerűsítette saját...

képcím

Időhúzással válaszolt a köztévé Magyar Péternek