Magyar Péter Felcsúton: kisvasutaztak a Tisza-támogatók

Startlap - Startlap
A felcsúti lakosok körében nem aratott osztatlan sikert Magyar Péter országjárása. A Tisza Párt vezetője azért elvitte vonatozni követőit a hírhedt kisvasúton.

Elöl ül a Magyar Péter, hátul meg a követői: kibérelte a felcsúti kisvasutat a Tisza Párt listavezetője, derül ki a Telex videóriportjából. Magyar országjáró körútja most érkezett Orbán Viktor miniszterelnök szülőfalujába. A helyi lakosok közül nem sokan jöttek el az eseményre, a más településekről érkező támogatók azonban felülhettek Magyar Péter mögé a kisvasútra.

A hatalom szívcsakrája

Köszönöm, hogy eljöttek ide, a hatalom szívcsakrájába, már ha van neki ilyen“, köszöntötte híveit Magyar Péter a felcsúti Pancho Aréna előtt. A Telex riportere szerint voltak, akik több száz kilométert utaztak, hogy ott lehessenek a Tisza Párt országjárásának különleges állomásán. “Ennek külön van egy feelingje, hogy az ember idejön az Orbán-birodalom központjába“, mondta az egyik jelenlévő.

Az egyik résztvevő Floridából érkezett haza. Elmondta a Telexnek, hogy örül, amiért jelen lehet a Tisza Párt szárnypróbálgatásánál. “Szeretnék már hazajönni, így 26 év után, de azt mondtam, csak akkor jövök haza, ha a magyar ember mosolyogni fog. És a barátaim azt mondták, hogy erre még várjak egy jó ideig, de mivel hogy Péter itt van, nem hiszem, hogy sokáig kéne erre várni“, nyilatkozta.

Felcsúton sincs kolbászból a kerítés

A Telex riporterének feltűnt, hogy nem találkozott felcsúti lakosokkal a tömegben. A rendezvény végén azonban mégis megjelent néhány helyi. Egyikőjük elmondta, hogy összesen öten mertek eljönni a Tisza Párt eseményére, mivel a faluban az a hír járta, hogy retorzió érheti Magyar Péter támogatóit. A nyilatkozatból az is kiderült, hogy a miniszterelnök szülőfalujában is vannak gazdasági nehézségek, ugyanis az ide érkező támogatásokból csak egy válogatott réteg részesül. “Nem mindenkinek kolbászból van a kerítés ott sem“, mondta.

Borítókép forrása: Kisbenedek Attila / AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Orbán Viktor megint hazudik

képcím

Magyar Péter szerint egy fizetett provokátor miatt keveredett...

képcím

Ügyészség: Varga Judit pletykákat osztott meg a férjével -...