Magyar Péter: Kocsis Máté heti rendszerességgel egyeztet Dúró Dórával

Startlap - Startlap
Magyar Péter szerint a Mi Hazánk rajta van a Fidesz kifizetési listáján, és "a baloldali Gyurcsány Ferencnek" nevezte a pártot.

Nekem belsős információim voltak, amikor még ott voltam bent. Beszélgettünk erről, én sokat beszélgettem Kocsis Mátéval – aki azóta már vicces dolgokat állít rólam -, pontosan tudom, azt hallottam, hogy ők heti rendszerességgel egyeztetnek Dúró Dórával

közölte a Telex kérdésére Magyar Péter, és hozzátette, a Mi Hazánk a Fidesz “kifizetési listán” is rajta van.

Csak meg kell nézni a politikájukat, hogy mikor szavaz együtt a Fidesszel a Mi Hazánk. Ha éppen nincs meg a kétharmad, mert valamelyik képviselő beteg, akkor a Mi Hazánk kisegíti a Fideszt

fogalmazott a Diákhitel Zrt. egykori elnöke. Magyar Péter szerint “mindenki tudja, hogy a Mi Hazánk egy jobboldali szatellitpárt”.

Ha ne adj’ isten a következő választáson nem lenne kétharmad, akkor jön a Mi Hazánk, és ők segítenek

– jelentette ki.

Ők a jobboldali Gyurcsány Ferenc tulajdonképpen. A baloldali a DK, és van egy jobboldali.

Magyar Péter azt is elmondta, “vannak olyan javaslatok, amiket a Fidesz önmaga nem szeretne beterjeszteni”, ezeket benyújtatják a Mi Hazánkkal.

Legyen szó mondjuk a könyvek fóliázásáról, vagy egyéb ilyen kommunikációs trükkökről, ami eltereli a figyelmet a valóságról és a fontos dolgokról.

A portál az ügyben megkereste a Mi Hazánkat és Dúró Dórát, akik tagadják Magyar Péter vádjait, és közölték, az állítások miatt feljelentést tesznek rágalmazásért.

“Mi azt tudjuk bizonyítani, hogy azok a képviselők kerültek fel a Fidesz fizetési listájára, akik elhagyták a Mi Hazánkat, például Fülöp Erik és Volner János, a Fidesz így is próbálta bomlasztani pártunkat. Magyar Péter volt 14 évig a Fidesznek és különböző háttérszerveinek fizetési listáján, sőt saját bevallása szerint még két hónapja is Mészáros Lőrincnek akart dolgozni. A Mi Hazánk egyetlen politikusa sem volt soha a Fidesz fizetési listáján, sőt az én feljelentésemre jogerősen elítéltek Józsefvárosban egy fideszes önkormányzati képviselőt, ahol egyébként pont Kocsis Máté volt a polgármester” – válaszolta a Mi Hazánk.

A lap megjegyzi, míg a pártelnök Toroczkai László szerint “iszonyúan távol vannak a Fidesztől”, és a Fidesz az, aki “csipeget a programjukból”, a kormánypárt éppen a Mi Hazánk kezdeményezésére írta át a választási szabályokat, és a szintén a párt által felterjesztett, a készpénzhasználat védelmét célzó javaslat érdekében Orbán Viktor még az Alaptörvényt is hajlandó volna módosítani.

Címlapkép: Telex/YouTube

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Időhúzással válaszolt a köztévé Magyar Péternek

képcím

Márciusban távozott a NER-közeli cégtől Magyar Péter