Magyar Péteréknek rekordidő alatt összejött 20 ezer aláírás

Startlap - Startlap
A Tisza Párt szombat reggel 9 órakor kezdte meg a gyűjtést, és pár órával később már össze is jött 20 ezer aláírás.

Szombaton reggel Budapest több pontján is aláírásgyűjtő pultokat állítottak fel a Tisza Párt aktivistái, és megkezdték az aláírások gyűjtését az európai parlamenti választásokra. Az ehhez szükséges 20 ezer aláírás már szombaton délelőtt meglett, de természetesen nem álltak le a gyűjtésükkel. 

Minderről Magyar Péter számolt be Facebook-oldalán, ahol korábban azt is közzétette, hogy szombaton este kilencig várják a szimpatizánsokat Budapest több pontján is, illetve hogy holnap már vidéken fognak további aláírásokat gyűjteni. 

Szintén szombaton kampányolt a fővárosi polgármesterségért Szentkirályi Alexandra, akinek meg is lett a jelöltséghez a kellőszámú aláírása. A Telexírt arról, hogy mind Szentkirályi mind Magyar egyszerre voltak egy időben az aláírásgyűjtés során a Széll Kálmán téren, így a Tisza Párt vezetője odament gratulálni a főpolgármester-jelöltnek, akivel kezet is fogott.

Sok sikert kívánt Szentkirályinak, miközben azt mondta: „Esetleg a gyurcsányozáson kívül valami konkrét programot adjatok Budapestnek”. 

Szentkirályi nem is maradt adósa, mikor ezt mondta Magyarnak: „Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked” 

 

Még ennyire sem volt udvarias Hidvéghi Balázs Szentkirályi kampányfőnöke, aki nem fogadta el Magyar Péter üdvözlésre nyújtott kezét. „Becstelen emberrel nem fogok kezet” – magyarázta a történteket később Hidvéghi a Telexnek.

Címlapkép: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Időhúzással válaszolt a köztévé Magyar Péternek

képcím

Márciusban távozott a NER-közeli cégtől Magyar Péter