Magyar Kétfarkú Kutya Párt: Hadházy migránsok millióit akarja betelepíteni Zuglóba

Startlap - Startlap
Kovács Gergely, a párt vezetője kihozta a helyzetből a maximumot, amikor az előválasztásról kérdezték. Esti hírösszefoglaló.

Amikor a kutyapárt trollkodja meg a kormánymédiát: bevándorlók millióit telepítenék Zuglóba

MTI Fotó Mohai Balázs

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke interjút adott a Mediaworksnek. Kovács most is hozta a tőle megszokott színvonalat, ennek köszönhetően a Facebook magyar felén jelenleg ez az egyik legjobb politikai tartalmú videó. Egy gyors kattintás után errefelé lehet jókat röhögni mondatain. 

Márki-Zay: a választók nem fognak hinni egy olyan emberben, aki Tóth Csabával együtt vezette Zuglót

Újabb részéhez ért a két miniszterelnök-jelölt közötti adok-kapok, ami pár napja még a kölcsönös támogatásról szólt. Márki-Zay kritikus mondatai itt érhetőek el. Időközben a Hvg.hu már arról számolt be, hogy pénteken Karácsony visszalép Márki-Zay javára.

Végig követték a NER-elit hajókázását, illetve repülőútjait

A Pegasus kémszoftverrel megfigyelt Németh Dániel fotóriporter tavaly már lefényképezte Szijjártó Péter külügyminisztert, amint a Lady Mrd luxushajón nyaral, miközben közösségi oldalán arról posztolt, milyen keményen is dolgozik. Idén sem pihent Németh, a Partizán Youtube csatornáján közzé is tették azt a videós összeállítását, melyen látható, hogy a NER jó pár ismert arcát kapta lencsevégre. Íme.

Závecz: Dobrevet tartják a legesélyesebbnek Orbán legyőzésére

A Momentum Márki-Zay Pétert támogatja az előválasztás második fordulójában

A Momentum Márki-Zay Pétert támogatja az előválasztáson Dobrev Klárával és Karácsony Gergellyel szemben, jelentette be Fekete-Győr András és Orosz Anna, a Momentum elnöke és alelnöke a Kossuth téren. Részletek

Jakab elmondta, hogy kit támogat a Jobbik – bár személy szerint senkit sem nevezett meg

A Jobbik elnöke tiszteletben tartja a Momentum döntését, hogy beálltak Márki-Zay Péter mögé, viszont nem tetszik neki, hogy színvallást akarnak tőle kicsikarni.  De azért elmondta, hogy kit is fognak támogatni. Íme

Az Egyesült Államokban a Pfizer már az eddigi legfiatalabb korcsoport oltását kéri

A delta variáns ottani terjedése miatt már igencsak szükség lenne rá: csak augusztusban az USA-ban 30 ezer gyerek került kórházba a koronavírus-fertőzés miatt. Hogy mely korosztály oltására is kértek engedélyt, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni.

Elismerést kapott a 24.hu újságírója az IPOSZ-tól

Tamásné Szabó Zsuzsanna kiemelkedően szakszerű, segítőkész munkájáért kapott elismerést az Ipartestületek Országos Tanácsa (IPOSZ) országos elnökségének ülésén. Bővebben

Magyar férfi akadályozott meg fegyveres támadást egy osztrák üzletben

Kemény, akciófilmbe illő jelenet élt át Kovács Attila Ausztriában, amikor megvédte egy bolt munkatársait két fegyveres rablótól.  A sztori, amit még Bruce Willis is megirigyelhetne, itt fog kiteljesedni.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...