Magyar György: öngólt lőtt Orbán Viktor

Az ismert ügyvéd nem kímélte nyilatkozatában a kormányfőt. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-20 18:12

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Magyar György keményen beleszállt Orbán Viktorba

A Klubrádióban Magyar György azt mondta, a migránsozás, a sorosozás után valami egészen más jön a kormánytól, ezért vette célba most a cigányokat, az elítélteket, a jogászokat. A további, meglepő részletek csak egyetlen kattintásra.

Már Orbán bosszújától tartanak Brüsszelben

Nem jutottak konszenzusra a brüsszeli bölcsek a magyar jogállamiság helyzetével kapcsolatban, így úgy tűnik, csúszhat a döntés Orbán Viktor pártjának a Néppártból való elküldéséről. Hogy miért is tarthatnak a magyar miniszterelnök esetleges kizárás utáni retorziójától, azt ez a cikk tárgyalja.

Bessenyei Ferenc özvegye nekiment Márki-Zay Péternek

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Felizzott a kultúrharc, botrány Hódmezővásárhelyen: Bessenyei Ferenc özvegye visszavonta férje névhasználatának jogát a 11 évvel ezelőtt alapított önkormányzati díjtól. Hogy mindez milyen kínos is volt, arról alább olvashatunk. 

Rákos áttétek kutatásában értek el áttörést magyarok

A fejleményeknek köszönthetően újabb lehetőségek nyílnak meg a melanóma, a reumás artritisz vagy a szöveti fibrózisok diagnózisában és terápiás kezelésében. Hogy mindezt melyik magyar egyetem kutatócsapata érte el, az egyetlen kattintás múlva kiderül.

Borzalmas havi bérlete van már egy belvárosi lakásnak Budapesten

Még mindig tempós emelkedést mutatnak az átlagos bérleti díjak a fővárosban, és nagyon úgy néz ki, messze még a csillagos ég, ha ilyen iramot diktál a piac. Ide kattintva lehet elámulni, milyen összeget kérnek, például egy belvárosi lakásért havonta. 

Lemondott a fideszes képviselő, aki halálos baleset áldozatáról posztolt fotót

Turcsány László még a múlt héten tett közzé közösségi oldalán egy olyan fényképet, melyet saját maga készített egy halálos baleset helyszínén. 

7-es cikkely: az EU soros elnöke nem büntetne, mást gondolna ki

Az eljárás folytatódik Magyarország ellen, de az EU soros elnökségét betöltő Horvátország szerint a büntetés nem biztos, hogy célt érne. Arról, hogy pontosan mit is tenne déli szomszédunk az ügyben, innen tudható meg több információ.

Kincses: 500 milliárd hiányzik az egészségügyből

Fotó: Marjai János / 24.hu

Interjút adott Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke, melyben többek között arról beszélt, miként lehetne egyértelműen megoldani a hálapénzt, illetve miért nem tudják jelenleg pontosan megmondani, milyen nagy is az orvoshiány. Az egészségügy forráshiányával kapcsolatban azt is kifejtette, miért is mondott olyan megrázóan hatalmas összeget. Ha kíváncsi vagy, akkor ez az interjú támasztja alá mondanivalóját. 

Káosz a patikákban: nem könnyű az e-recepttel

Nem tudják kiváltani gyógyszereiket a páciensek, erről sajnos a jelenlegi rendszer működése, avagy inkább működésképtelensége tehet. A hibáról, mely rengeteg beteget érint, itt tudható meg minden.

Durván megdrágul a villanyautók töltése itthon

Eddig nagyon jól jártak az elektromos kocsik gazdái, legalábbis ami az üzemanyagot illeti. Most azonban olyan mértékű árváltozás következik alig két héten belül, amit mindenki keményen meg fog érezni, akik villannyal jár. A drasztikus emelkedésről szóló cikk csak egyetlen kattintásra. 

Mai nap hírei

Francia atomrobbantásról hátramaradt radioaktív részecskéket hord a szaharai homokfelhő Európába

bitcoinbazis.hu14 órája

Szlávik János elmondta, milyen tüneteket okoz a koronavírus brit mutációja

life.hu15 órája

Megvan Dárdai Pál visszatérése utáni első sikere a Herthával

m4sport.hu15 órája

A tapétának leáldozott - fele annyiért díszítheted a legújabb trenddel a falad

femcafe.hu16 órája

Máris támogatók jelentek meg a néppártból kilépő Fidesz körül

hirado.hu18 órája

Lesz gyermekfelügyelet az óvodákban, iskolákban

demokrata.hu18 órája

Nőnapi virágok és jelentésük

agrotrend.hu19 órája

Ezt okozza a rendszeres húsfogyasztás

agroinform.hu19 órája