"Mága Zoltán vírus a magyarság kulturális térképén"

Startlap - Startlap
A konzervatív művészek is kiborultak a hegedűs gigantikus állami támogatásán. Bulvárösszefoglaló.

“Mága Zoltán pont olyan vírus a magyarság kulturális térképén, mint anno a 3+2 együttes volt” – teljesen kiakadtak a zenészek Mága Zoltán állami támogatása miatt

Még a jobboldali művészek körében is felháborodást keltett az összeg, amelyet a hegedűművész templomi koncertsorozatára biztosított az állam. Ebben a cikkben több neves zenész nyilatkozik az esettel kapcsolatban Mága Zoltán munkásságáról, amit nem tartanak olyan nagyra.

Erzsébet királynőnek akkora karácsonyfája van, hogy még létráról is komoly kihívás elérni a tetejét

Azért vagyunk ilyen jól értesültek, mert megmutatták a brit királyi család windsori kastélyában látható karácsonyfát. Vajon hogy tették fel a csúcsdíszt? Találgass velünk te is erre a linkre kattintva!

Fotókon, ahogy Katalin hercegné karácsonyi sütiket süt

A hercegné Mary Berry, vagyis a nálunk is elég népszerű Sütimester című műsor egyik házigazdájának társaságában sütögetett. Ennek köszönhetően megpillanthattuk például azt, milyen remekül áll Katalin kezében a habzsák.

Voksán Virág már megint terhes

Szinetár Dóra nagy örömhírt jelentett be édesanyjáról

MTVA Fotó Zih Zsolt

Mesebeli helyre utazott Curtis és Kriszti

“Most hagyta is magát lefotózni” – Vajna Tímea Leonardo Dicaprio oldalán villantotta meg viaszbabákat megszégyenítő arcát

A filmproducer özvegye és az amerikai színész már többször találkozott, azonban erről fotós bizonyítékot szolgáltatni csak a mostani alkalommal tudott Vajna Tímea, amikor Návai Anikóval együtt futottak össze. De Vajna vonásai nem csak Dicaprió mellett dermedtek valószínűtlen fényképes mementóvá ezen a nagy napon: Tímea Quentin Tarantinóval is szelfizett egyet. A képeket az alábbi cikkben tudod megnézni, ahol egyébként érdemes egy pillantást vetni Návai fogsorára is, ami még a sötétből is képes kiviláglani.

Sok színésznő elfelejtett megöregedni, de egyikük sem képes lekörözni az 51 éves egykori Baywatch-sztárt

Erika Eleniak és Pamela Anderson mellett több más, mára jóval kevésbé ismerősen csengő nevű piros fürdőruhás szépség tűnt fel annak idején David Hasselhoff oldalán a Baywatch epizódjaiban. Ilyen Donna D’Errico is, akinek a nevére talán ezután sem fogsz emlékezni, de a képei jó eséllyel beleégnek majd a retinádba, mert túlzás nélkül úgy néz ki, mintha alig múlt volna 25.

András herceg áldozata drámai interjúban részletesen elmesélte, hogyan kényszerítették szexre 17 évesen

Fotó Dan KitwoodGetty Images

Miután II. Erzsébet fia egy kissé kellemetlen interjúban próbálta védeni a személyét az Epstein-botrányban, újra nyilatkozott Virginia Roberts Guiffre, aki szerint több alkalommal szexre kényszerítették 17 éves korában András herceggel. A nő ezúttal a brit közvéleményt is megszólította: kérte, hogy álljanak mellé, és ennek érdekében felkavaró részletességgel számolt be arról, mi történt közte és a herceg között.

Ez is érdekelhet

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól