Ma este Bruce Willis megmenti a Földet, Michael Douglas pedig szerelembe esik a Fehér Házban

Julia Roberts megmutatja, mi a barátság, míg Tom Hanks titkok után nyomoz.

Forrás: startlap.hu | 2017-09-22 10:47

Armageddon Cool-on 20:10-től

Texas méretű aszteroida száguld veszedelmes sebességgel a Föld felé. És csak egy ember létezik a világon, aki meg tudná menteni a Földet: az arrogáns Harry Stamper (Bruce Willis), az olajfúrás királya. 

A Da Vinci-kód RTL II-n 20.00 órától

Tom Hanks újra Langdon professzor bőrébe bújik. Egy Európa székesegyházain és kastélyain keresztül zajló kétségbeesett hajsza során Langdon és Sophie megdöbbentő igazságra bukkannak a zseniális festő, Leonardo képeinek rejtett utalásait követve, miközben az életük is veszélybe kerül…

Acélmagnóliák a Duna televízióban 21.30-kor

A gyönyörű Shelby (Julia Roberts), a határozott édesanyja, M’Lynn (Sally Field), Truvy (Dolly Parton), a szépségszalon tulajdonosa, Claire (Olympia Dukakis), a dúsgazdag özvegyasszony, a csípős nyelvű Ouiser (Shirley MacLaine) és az újonnan a csapathoz csatlakozott Annelle (Daryl Hannah) megmutatja, hogy a korbeli és vagyonbeli különbségek ellenére összetartanak. Főleg, ha egyikük élete tragikus fordulatot vesz.

Kingsman: A titkos szolgálat MOZI+ műsorán 21.00 órától

Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. Csak a Kingsmanek tudnak segíteni: A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni.

Szerelem a Fehér Házban a Story5-ön 21:00-tól

A liberális Andrew Shepherd (Michael Douglas) az Egyesült Államok elnöke. Már három éve ül az elnöki székben, s készül az új választásokra. A kampányidőszakban ismerkedik meg új barátnőjével (Annette Bening), aki környezetvédelmi aktivista, s mélyen megveti a politikát. Andrew mégis úgy dönt, mindent következményt vállal.

Elrabolva a TV2-n 21:30-kor

Isten óvja azokat, akik ezek után Bryan Mills (Liam Neeson) útjába állnak. Valaha a titkosszolgálat egyik legkiválóbb ügynöke visszavonult, de újra akcióba lép, ha elrabolják a lányát.

 

Forrás: TV24

 

Mai nap hírei

Különleges bolygórendszerre bukkantak

szimpatika.hu10 órája

Nem halt ki a világ legnagyobb ragadozója? Fotón a bizonyíték!

metropol.hu10 órája

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

metabro.hu12 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu15 órája

Milyen virágmagokat vessünk januárban? – Hogyan készül házilag a mini üvegház?

agrotrend.hu17 órája

Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

168ora.hu18 órája

Jó hír az áfáról

itbusiness.hu18 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu19 órája