Ma este Bruce Willis megmenti a Földet, Michael Douglas pedig szerelembe esik a Fehér Házban

Julia Roberts megmutatja, mi a barátság, míg Tom Hanks titkok után nyomoz.

Forrás: startlap.hu | 2017-09-22 10:47

Armageddon Cool-on 20:10-től

Texas méretű aszteroida száguld veszedelmes sebességgel a Föld felé. És csak egy ember létezik a világon, aki meg tudná menteni a Földet: az arrogáns Harry Stamper (Bruce Willis), az olajfúrás királya. 

A Da Vinci-kód RTL II-n 20.00 órától

Tom Hanks újra Langdon professzor bőrébe bújik. Egy Európa székesegyházain és kastélyain keresztül zajló kétségbeesett hajsza során Langdon és Sophie megdöbbentő igazságra bukkannak a zseniális festő, Leonardo képeinek rejtett utalásait követve, miközben az életük is veszélybe kerül…

Acélmagnóliák a Duna televízióban 21.30-kor

A gyönyörű Shelby (Julia Roberts), a határozott édesanyja, M’Lynn (Sally Field), Truvy (Dolly Parton), a szépségszalon tulajdonosa, Claire (Olympia Dukakis), a dúsgazdag özvegyasszony, a csípős nyelvű Ouiser (Shirley MacLaine) és az újonnan a csapathoz csatlakozott Annelle (Daryl Hannah) megmutatja, hogy a korbeli és vagyonbeli különbségek ellenére összetartanak. Főleg, ha egyikük élete tragikus fordulatot vesz.

Kingsman: A titkos szolgálat MOZI+ műsorán 21.00 órától

Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. Csak a Kingsmanek tudnak segíteni: A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni.

Szerelem a Fehér Házban a Story5-ön 21:00-tól

A liberális Andrew Shepherd (Michael Douglas) az Egyesült Államok elnöke. Már három éve ül az elnöki székben, s készül az új választásokra. A kampányidőszakban ismerkedik meg új barátnőjével (Annette Bening), aki környezetvédelmi aktivista, s mélyen megveti a politikát. Andrew mégis úgy dönt, mindent következményt vállal.

Elrabolva a TV2-n 21:30-kor

Isten óvja azokat, akik ezek után Bryan Mills (Liam Neeson) útjába állnak. Valaha a titkosszolgálat egyik legkiválóbb ügynöke visszavonult, de újra akcióba lép, ha elrabolják a lányát.

 

Forrás: TV24

 

Mai nap hírei

Bezuhantak az árak: özönlik az olcsó német sertés Magyarországra

agroinform.hu5 órája

Rengeteg régi ügyféllel szúr ki a Vodafone

gsmring.hu6 órája

Feljelentették Demeter Szilárdot a publicisztikája miatt

konyvesmagazin.hu8 órája

Korrupció: a miniszter felmentette az államtitkárt

agraragazat.hu10 órája

Madagaszkár katasztrófa felé robog

koponyeg.hu10 órája

Egy észt diplomata is részt vett az illegális brüsszeli házibulin

demokrata.hu11 órája

Fény derült George Clooney és Jennifer Aniston 25 éves titkára

joy.hu15 órája

Csodálatos képek a világ egyik elfeledett törzséről

napmintnap.com15 órája