Kiemelt Hírek 2017. szeptember 26.

Ma 45 éves Gwyneth Paltrow

Kiemelt Hírek 2017. szeptember 26.
A Szerelmes Shakespeare Violája most is szuperül néz ki!

Gwyneth Paltrow 1972. szeptember 27-én született Los Angelesben.

A karrierjének beindulásával nem volt túl nehéz dolga, ugyanis édesanya Blythe Danner ismert színésznő (pl. az Apádra ütökben szerepelt). Eleinte mellette kapott színházi szerepeket, majd egy családi vacsora Steven Spielberggel meghozta a lehetőséget neki arra, hogy a Hookban is legyen egy epizódszerepe. Két évvel később szerepet kapott Nicole Kidman és Alec Baldwin mellett a Bűvöletben (1993), majd a Hús és vér (1993), a Mrs. Parker és az ördögi kör (1994) című filmekben szerepelt. Ismert filmjei még a Hetedik, az Emma, a Szerelmes Shakespeare, melyben nyújtott alakításáért a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat is megkapta. 

Magánéletét sok nő irigyelhette, Brad Pitt, majd Ben Affleck is a párjai voltak, majd a Coldplay énekeséhez, Chris Martinhoz ment férjhez, két kislányuk is született. 10 év házasság után váltak el.

Az amerikai InStyle magazinnak az év elején azt mondta az öregedéséről, hogy miután elérte a negyvenet, úgy érezte, mintha szoftverfrissítésen ment volna át: elfogadta magát, nem törődött semmivel, csak elkezdte élni az életét, mindenféle aggodalmaskodás nélkül.

 

Fotó: GettyImages – Frazer Harrison

 

 

Címlapfotó: GettyImages – Philip Faraone

Keresés az oldalon