Lovagkereszttel tüntette ki Áder az orvost, akit kamu szupergyógyszer reklámozásáért eltiltottak a praxisától

Startlap - Startlap
Juhász György néhány éve az arcával fémjelezve ígérte, hogy az egyébként nagyobb mennyiségben mérgező szer még a rákot is gyógyítja. Kimagasló szakmai teljesítményét díjazta a kormány. Esti hírösszefoglaló.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Juhász György, intézményvezető beszélget a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat és Szakrendelő udvarán 2018. szeptember 25-én. (MTI/Mónus Márton)

Lovagkereszttel tüntette ki Áder az orvost, akit kamu szupergyógyszer reklámozásáért eltiltottak a praxisától

Juhász György néhány éve az arcával fémjelezve ígérte, hogy az egyébként nagyobb mennyiségben mérgező szer még a rákot is gyógyítja. Kimagasló szakmai teljesítményét díjazta a kormány. Bővebben.

Czeglédy Csaba az Ördög Ügyvédje a rendőrség szerint

A hatóság a nyomozás során szerzett újabb bizonyítékokra hivatkozik, a DK-s politikus szerint semmi ilyesmit nem tudtak felmutatni, konkrét személyhez köthető IP-címet sem sikerült beazonosítaniuk. “Sajnos ki kell ábrándítanom mindenkit” – fogalmazott. Részletek.

Díszes hivatalos levéllel köszöntötte Borkait az új győri polgármester

A kardiológus-belgyógyász Dézsi Csaba András nem feledkezett meg elődje érdemeinek felsorolásáról sem. Az üzenet igencsak vegyes fogadtatásban részesült a szélesebb közönség részéről. Fotó.

“Büszke vagyok rád! Donald” – Orbán Viktor levelet kapott Trumptól

Fotó: Mark Wilson/Getty Images

A magyar miniszterelnök lelkesen mutatta meg a postáját, amelynek a negyedét Trump vaskos filctollal felírt kiegészítései és gigantikus aláírása foglalja el. Leveleznek egymással, Orbán előző írása “gyönyörű” voltÍme.

“Mélységesen helytelen” – Novák Katalin kiakadt Parragh meleg tesitanározásán

A családügyi miniszter állítja, hogy a szexuális orientáció a kormány szerint is magánügy, plusz elmondta a személyes véleményét az ügyről, amely egy csongrádi tanévnyitón történt. Ha érdekel a téma, ezt a cikket olvasd el.

Kiment az utcára a Fidesz: elkezdték gyűjteni az ellenzékellenes aláírásokat

Elindult a “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petíció. További információkért katt ide.

Fegyveres rablás volt Budapesten

Egyetlen nap sem kellett hozzá, és elkapták a férfit, aki egy dohánybolt napi bevételéért kockáztatta szabadságát. Mi történt? Innen kiderül.

Kijárási tilalom és látogatási korlátozás lép életbe egy nagykanizsai idősotthonban

A lakókat ezentúl nem vihetik ki az otthonból, és csak a kertben, 20 percre találkozhatnak velük hozzátartozóik. Bővebben.

Brutális bankrablás Brazíliában: autóra kötözött túszokkal menekültek, telerakták a várost robbanóanyaggal

Többen meghaltak, egy embernek amputálni kellett a lábait, és további 14 bomba lehet még elrejtve Araçatuba városában, amik bármikor működésbe léphetnek. A rablók elképesztő meneküléséről felvétel készült. Videó és további részletek itt.

110 milliós McLarent nyert tombolán egy kamionsofőr a szülinapján

YouTube/Omaze UK

“Megkérdezték, akarom-e tudni a kocsi árát, mondtam, hogy igen, és azt mondták 275 ezer font. Egy tollal le lehetett volna dönteni lábamról” – nyilatkozta a walesi férfi. A teljes sztorit ebből a cikkből ismerheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

"Szereted a délutáni alvást?" - Orbán gyerekek kérdéseire...

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor: Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát?