Liptai Claudia már nem koronavírusos, de nagyon kellemetlen szövődményekkel küzd

Liptai Facebook-videóban jelentette be, hogy már a második tesztje is negatív eredménnyel zárult, ugyanakkor maradtak nyugtalanító tünetei. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-30 13:52

Fotó: YouTube/ TMC

Liptai Claudia már nem koronavírusos, de nagyon kellemetlen szövődményekkel küzd

Liptai Facebook-videóban jelentette be, hogy már a második tesztje is negatív eredménnyel zárult, aminek nem kicsit örült, ugyanakkor maradtak nyugtalanító tünetei. Íme a felvétel.

Sebestyén Balázs százmilliókat kaszált, Vajna Timi fánkozója csúnya veszteséget produkált

Mivel a járvány okán szeptember 30-ra tolták a cégek 2019-es beszámolóinak határidejét, a mai napon több ismert ember zsebébe belenézhetünk. Bulvárfronton ez most Vajna Tímeát és Sebestyén Balázst jelenti: előbbinek nemhogy nullára nem sikerült kihoznia a fánkozója tavalyi évét, hanem helyette nagy összegű mínuszt hozott össze, miközben a rádiós közel kétszer annyi pénzt vehetett ki a cégeiből. Ha Vajna Tímea financiális ügyei érdekelnek, akkor ide, ha pedig Sebestyén Balázs anyagi helyzetére vagy kíváncsi, akkor ide kell kattintani.

Dancing with the Stars: Le se ment az első adás, máris kidobták Marsi Anikó táncpartnerét

 

 

A TV2 műsora el se indult, de már le is cserélték Marsi Anikó táncpartnerét: a tévés roppant finoman fogalmazott arról, mi volt a csere oka. Ebben a cikkben Marsi és a távozó Vas Zsolt mondja el, mi vezetett a drasztikus döntéshez.

Gáspár Zsolti: Trinanozni akarok! Rajta vagyok a dolgon. Hajrá Zsolti, hajrá trinanon!

Egyáltalán nem szeretnénk gonoszkodni Gáspár Zsoltival, de most olyan vicces/kínos nyelvbotlásba futott bele a Vacsorakirály adásában, ami mellett nehéz elmenni szó nélkül. Gáspár ugyanis még véletlenül sem a trianoni békeszerződésre gondolt. De akkor vajon mire? Innen kiderül.

Meglátogatták a Konyhafőnök második helyzettjét: Cserepes Ádám kirakta a falra bekeretezett séfkabátját, és nem adja fel a főzést

Precízen kialakított konyhája, és immár egy kutyája is van Cserepes Ádámnak, aki Armando Mundaraín után csak a második lett A Konyhafőnök döntőjében. A fődíj elvesztését nem bánja, és szemmel láthatóan nagyon jól van, mégis gyászol kicsit. Hogyan telnek Cserepes Ádám mindennapjai a műsor óta, mit gondol a konyhafőnökös szerepléséről? Erről szól ez a videó.

Baukó Éva véleménye a toleranciára tanító mesekönyvről: “Mi ez a b@zi propaganda???”

Fluor Tomi és Kulcsár Edina férje után Baukó Éva is közölte, mit gondol a Meseország mindenkié című, a különféle másságok elfogadására tanító mesekönyvről, amit Dúró Dóra homoszexuális propagandának kikiáltva ledarált a sajtótájékoztatóján. Fluor Tomival és Csutival ellentétben Baukó Éva nem tolerálja a toleranciát. Írását erre a linkre kattintva találod.

Schobert Norbi az Update miatt támadták, ezért videót csinált az irgalmatlanul sok kitüntetéséről

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Sosem gondoltuk volna, hogy Schobert Norbert ennyi díjat kapott, arra meg egyáltalán nem is emlékeztünk, hogy ezek között olyan becses darabok is lapulnak, mint a kakaóscsigás Guiness rekord. Szerencsére Norbi kicsit kiakadt a kommentelőkön, ezért ha ide kattintasz, megnézheted meghökkentő dicsőségfalát, amin tényleg minden ott lapul, ami megszerezhető.

Ruszó Tibi megszólalt az új barátnőjéről

Az X-Faktor tavalyi évadának nyertese távkapcsolatban él. Bővebben.

Kárpáti Rebeka kiposztolta a tokáját, merthogy van neki, csak direkt nem mutogatja

R. Kárpáti Péter lánya egyetlen posztban siratta meg az időjárást, mutatta meg, hogy milyen szép nő, de ami a lényeg: elővette gondosan titkolt tokáját. A fényképeket itt lehet nézegetni.

Mai nap hírei

Különleges bolygórendszerre bukkantak

szimpatika.hu10 órája

Nem halt ki a világ legnagyobb ragadozója? Fotón a bizonyíték!

metropol.hu10 órája

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

metabro.hu12 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu15 órája

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet az iPhone13

gsmring.hu15 órája

Jó hír az áfáról

itbusiness.hu18 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu18 órája

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu20 órája