Liptai Claudia ezért nem játszhatott együtt Robin Williamsszel

Startlap - Startlap
Liptai nem nyerte el a feleség tetszését, pedig üzent is neki, de hiába. Bulvárösszefoglaló.

Liptai Claudia azért nem játszhatott együtt Robin Williamsszel, mert nem nyerte el a felesége tetszését

A színésznő saját bevallása szerint rémesen szerepel a válogatásokon, még az is meglepte, amikor A Tanár castingján ő lett a nyertes. Robin Williams nejével sem járt sikerrel, hiába üzent neki. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor ezt a cikket olvasd el.

Stohl Lucát eljegyezték

Puskás Peti és Dallos Bogi után Stohl András lánya is bejelentette, hogy bekötik a fejét. Stohl Luca egy fényképes poszttal jelentkezett a nagy hírről, amelyet erre a linkre kattintva nézhetsz meg.

A Bikini szerint “sötét háttérhatalmak tevékenysége” tiltotta le a koncertjüket a Facebookról

Az élőben közvetített adás a 26. percnél megszakadt, a közösségi oldal a tulajdonjogok megsértésére hivatkozik. Az énekes D. Nagy Lajos viszont egészen mást sejt a háttérben. Bővebben.

Pataki Zita 10 lombik után végleg lemondott a gyerekről: “Olyan ez, mint amikor egy szülőnek nagykorú lesz a csemetéje, és el kell engednie”

Az időjós azt mondja, igazából nem akarta mindenáron a gyermeket. Pataki Zita ebben a cikkben a sikertelen kísérletek okozta durva testi megterhelésről, és arról mesél, hogyan dolgozta fel a történteket.

Fásy Ádám legújabb szépségkirálynőjének bemutatása a Mokkában lóvásárt idézett

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A beharangozó szerint elvileg Frankó Melindával és Fásy Ádámmal terveztek beszélgetni Pachmann Péterék, de az interjú első felében mindösszesen köszönni engedték a lányt, azonnal Fásynak adva a szót, aki úgy tájékoztatott mindenkit új felfedezettjéről, mintha nem is ülne ott mellette senki. A “makói kislányt” a kamera sem sokat vette, aztán amikor már végre hozzá is intéztek kérdést a műsorvezetők, látványosan zavarban volt. Videó.

Singh Viki elővette a 2003-as megasztáros casting videóját: 16 éves kora óta nem sokat változott

Mielőtt a 2014-es Rising Starban megismerték a nevét, Singh több tehetségkutatóban próbálkozott. Íme.

A XXI. század két terhes műsorvezetője először szólalt meg magánéletéről: “Majdnem egy napra vagyunk kiírva, és mégis mennyire különbözőképpen jutottunk idáig”

Szondi Vandának már van egy 3,5 éves kisfia, Veress Kriszta első gyermekét várja. Közös bennük, hogy mindketten több mint tíz éve vannak a képernyőn, karrierjüket elképesztő mennyiségű munkával indították, amiért alig kaptak pénzt a televízióktól, de győzött a lelkesedés. Egyikük sem ült még az interjúalanyok oldalán. Szondi Vandával és Veress Krisztával az nlc.hu beszélgetett a terhes nőknek szánt politikai és baráti “jó tanácsokról”, a baratságukról, és arról, hogyan fér el az anyaság és a pocak a kamera és a nézők mellett. A teljes interjú ide kattintva olvasható.

Online randiztak a rajongókkal a villalakók, VV Bálint választottjai között feltűnt egy ismerős nő

Az 52 éves Katalin amikor lehet, jelentkezik az RTL Klub különféle műsoraiba. VV Bálintnak terhes macskáiról mesélt. A jelenet itt nézegethető.

A 87 éves Bodrogi Gyula megkapta a második oltását, máris újra rendez

A Kossuth-díjas színésznek (sem) kottyant meg a vakcina, olyannyira, hogy hosszú évek óta ismét színházi darab rendezésébe fogott. Részletek itt.

Szépséges nő lett a Született feleségek dundi kislányából, Juanita Solisból

Fotó: Danny Feld/Walt Disney Television via Getty Images

Csupán hétéves volt, amikor képernyőre került a bizarr kertvárosi családokról szóló sorozatban Gabriela Solis (Eva Longoria) kislányaként, nem meglepő módon Madison De La Garza azóta alaposan megváltozott. A filmipartól nem távolodott el, de a kamera másik végén munkálkodik már. Ja, és amúgy az egyik leghíresebb énekesnő a féltestvére. Ha érdekel De La Garza élete, akkor erre a linkre kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...