Liptai Claudia: A férjemet egy szirénázó mentő vitte el

Startlap - Startlap
Egy ideig úgy tűnt, Pataki Ádám jól viseli a koronavírus tüneteit, hirtelen azonban nagyon súlyosra fordult az állapota. Bulvárösszefoglaló.

Liptai Claudia: A férjemet egy szirénázó mentő vitte el

Egy ideig úgy tűnt, Pataki Ádám jól viseli a koronavírus tünetetit, hirtelen azonban nagyon súlyosra fordult az állapota. A történtekről felesége, Liptai Claudia tett közzé egy bejegyzést. Íme.

Hadas Kriszta fél fülére megsüketült: “Csakis saját magamat hibáztathatom”

A műsorvezető kórházba került, meg kellett műteni, és lehet, hogy sosem kapja vissza hallását. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor ezt a cikket olvasd el.

Nyertes Zsuzsa: Mindig én voltam, akivel csaltak, aztán a későbbiekben már engem csaltak

Lánya születése után alig két hónappal már szerepelt a szilveszteri műsorban, édesapja idén nyáron bekövetkezett halálának másnapján színpadon állt. Nyertes Zsuzsa képtelen színház nélkül élni, legnagyobb vágyai és tervei középpontjában is a színjátszás áll. Annak érdekében, hogy sikeres legyen, és mindig ott legyen a rivaldafényben, olyan áldozatokat is hoz, amiket mások nem szívesen. Erre a linkre kattintva egy interjút találsz a művésznővel, amelyben az előbbieken túl egyebek mellett Bodrogi Gyulához fűződő viszonyáról, élete mélypontjairól, az anyaszerepről, és arról mesél, mi történt akkor, amikor kislánya hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől

Pumped Gabo megnézte David Attenborough filmjét, és most a Balaton Sound jövője miatt aggódik

Kár, hogy David Attenborough nem fog értesülni a hírről, és azt hiszi, hogy példéul a rekordnézettségű filmjei, vagy az 1985-ös lovaggá ütése az, ami miatt sikeresnek könyvelheti el karrierjét. Pedig valójában most ért fel a csúcsra: Pumped Gabóból környezetvédőt csinált, kedvenc gyúrós hírességünk még a Green Peace-t is felkereste, hogy az unokáink is fesztiválozhassanak. Erről Pumped legújabb, és egyben legfurcsább Insta-bejegyzéséből értesülhettünk, amit ha ide kattintasz, te is megnézhetsz.

II. Erzsébet királynő először lépett a nyilvánosság elé a karantén óta, de egy valami feltűnően hiányzott róla

Fotó: Geoff Pugh – WPA Pool /Getty Images

Kicsit későn elrendelt, ugyanakkor roppant szigorú karanténja miatt március óta nem láthattuk a királynőt. Hogy vajon Erzsébet bezárkózása véget ért, vagy sem, nem tudjuk, mindenesetre az uralkodónő fia, Vilmos, és többek társaságában ismét hivatalos szereplést vállalt. Szokásához híven most is decens minyonnak öltözött, a róla készült képekről azonban ordít egy meghökkentő dolog. Fotók és további részletek itt.

Kardos Eszter megmutatta az első felvételeket születendő gyermekéről

A Barátok közt színésznője két héttel ezelőtt jelentette be, hogy párjával összeházasodtak, és úton van a második baba. A terhessége hatodik hónapjában járó Kardos a klinika folyosójáról posztolt egy fotót, amin egyrészt elképesztően jól fest, de a lényeg a piciről készült ultrahangképek. A fényképért ide kell kattintani.

Megyeri Csilla 11 év után megkapta a diplomáját

Megyeri Csilla több mint egy étizednyi késéssel is kizárólag a járványnak és a kormánynak köszönhetően szerezte meg az oklevelet. A témáról az Instagramon írt, íme a bejegyzés.

Schobert Larának csak autója van, jogsija még nincs

Pár héttel ezelőtt Schobert Norbi büszke posztban jelezte, hogy kislánya saját pénzéből több millió forintért új autót vásárolt. Aztán Rubint Réka a minap elárult valami fontos apróságot ezzel kapcsolatban: Larának nincs is jogosítványa. Részletek itt.

Sofía Vergara megmutatta, hogy a szexi kádas fotója egyáltalán nem úgy készült, ahogy gondolnád: fürdőszoba nem kell hozzá, egy kisebb tömeg viszont igen

Fotó: John Shearer/Getty Images

A Vanity Fair magazinban néhány évvel ezelőtt jelentek meg fotók a Modern Család színésznőjéről, amelyeket Annie Leibovitz készített. Ha azt hitted, hogy az ilyen fotókat egy intim pancsolás közben egy rusztikus fürdőszobában lövi Leibovitz, akkor ki kell ábrándítsunk: ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Vergara bemutatta, hogy néz ki egy fotózás a kulisszák mögött, és hacsak nem vagy magad is szakmabeli, alaposan meg fogsz lepődni. Bővebben.

A Barátok közt egyik régi szereplője visszatér a Mátyás térre

Pesák Ádám és Papp Barbi távozása után a sorozat készítői visszahoznak egy rég nem látott karaktert. Kiről van szó? Videó és további részletek itt találhatók.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...