Lilu nekiment a kormány törvényének

Startlap - Startlap
"Nehéz eldönteni, hogy ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok." Bulvárösszefoglaló.

Lilu nekiment a kormány törvényének

Nehéz eldönteni, hogy ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok.

Kevés kivételtől eltekintve az egyébként oly aktív magyar celebek egyelőre némán konstatálták, hogy kedden megszavazták a szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozó, orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvényt. Lilu viszont feldúltan posztolt az Instán. Íme a bejegyzés.

“Vége van” – Gáti Oszkár milliókat bukott vállalkozásával

Alig két év után bezár a Club70, a színművész pedig nyugdíjba vonul. Gáti Oszkár keserűen nyilatkozott a helyzetről. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Szinetár Dóra megindító beszámolóban írt kisfia fejlődéséről

Benjamin fejlesztőpedagógusáról és a közös munkáról írt, és megmutatta azt is, hogy játszanak. Bővebben.

Pataky Attila természetesen megálmodta a magyar-portugál eredményét

Mit is lehetne ehhez hozzáfűzni? Semmit. Nézd meg inkább ezt a videót, amelyen Pataky Attila maga mondja el a lényeget.

Vége a találgatásoknak: Ben Affleck és Jennifer Lopez nyilvánosan csókolózott, és erről még videó is készült

Fotó: Chris Weeks/FilmMagic

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy hollywoodi sztárok valóra vált hollywoodi szerelmi sztorijának lehetünk tanúi. J. Lo és Affleck már az első viszonyuk idején is előkelő hírességnek, és így igazi álompárnak számított, és közel 20 év elteltével, félresikerült kapcsolatok, Affleck alkoholizmusa után újra egymásra találtak. És akkor most következzenek a fotók és a videók a nagy csókjelenetről.

Orbán Viktor érzelmesen búcsúzott a Szigligeti Színház éléről távozó Balázs Pétertől

Balázs Péter 2007 óta igazgatta a szolnoki teátrumot, a miniszterelnök “drága barátjaként” hivatkozott rá a neki küldött nyilvános üzenetében. A bejegyzés itt található. Nem szeretnénk hosszasan politizálni, mindenesetre Balázs Péter volt az első színházigazgató, akit a jelen kormány a szakma tiltakozása ellenére ültetett a helyére. A Színikritikusok Szövetsége szélsebesen reagált is Orbán Viktor dicsérő soraira, jelezve, hogy szerintük nem mondott igazat a kormányfő. További információkért katt ide.

Erős Antónia a kislányával vonult a vörös szőnyegen

A különleges jelenésre egy kutyás divatshow keretében került sor, ahol Erős Antóniát és a 12 éves Szonját a családi olasz agár, Eke Angélát Bambi nevű társa, Rujder Vivient pedig egy terápiás eb kísérte. Fotók és további részletek itt.

“Kész nő! Hamarosan vennem kell puskát” – Sárközi Ákos közös fotót posztolt nevelt lánya ballagásáról

A fénykép mellé fűzött néhány sorból az derül ki, hogy Sárközi Ákos rendkívül otthonosan mozoghat a nevelőapa szerepében, és komolyan is veszi a feladatát, pedig még csak 3 éve ismeri feleségét. Fotó.

Cate Blanchett is Budapesten van: tetoválószalonban szelfizett, ugyanis tetkót csináltatott

A már több hete Magyarországon lévő Jamie Lee Curtishez csatlakozott a a Borderlands című film forgatására. Blanchett nemcsak saját magát, hanem azt is megmutatta, mit alkotott a bőrére a hírességek kedvenc magyar tetoválóművésze. Fotók.

Gyönyörűek, sikeresek és egy futballistát szeretnek: a legszebb portugál focistafeleségek

Ha azt mondjuk, Ines Degener Tomaz, Ana Pinho és Georgina Rodríguez, akkor nyilván üres harangokat kongatunk csak a fejedben, de ők Bernardo Silva, Bruno Fernandes és Cristiano Ronaldo barátnője, felesége, illetve menyasszonya. A három nő hazájukban saját jogon is ismert emberek, családanyák, modellek. Ebből a cikkből őket, és a híres játékosokhoz fűződő kapcsolaukat ismerheted meg.

Fotó:L Alexander Hassenstein – UEFA/UEFA via Getty Images

És ha már foci: a Dánia-Finnország találkozó 43. percében szívleállást elszenvedő Christian Eriksen először szólalt meg nyilvánosan az eset óta: kórházi szelfit posztolt és mindenkinek üzent. Ha érdekel a szöveg és a fotó, akkor itt folytasd az olvasást.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak