Libbent Katalin hercegné szoknyája - a fotósok azonnal kattintottak

Azt is eláruljuk, miért nem volt az eljegyzési gyűrű az ujján. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-29 14:16

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Az eljegyzési gyűrű, a libbenő szoknya és Katalin hercegné

Katalin hercegné egy londoni gyerekkórházat látogatott meg a héten, és a fotósok egyből észrevették, hogy az eljegyzési gyűrű nincs a hercegnén. Ha érdekel a magyarázat, ebből a cikkből kiderül. Itt pedig azokat a fotókat találod, amelyek Katalin kisebb szoknyabalesetét örökítették meg.

Újabb részletet árult el esküvőjéről Hódi Pamela

Gőzerővel készül közelgő esküvőjére Hódi Pamela és focista szerelme,  Tóth Bence. Pamela egy meglehetősen bensőséges információt osztott meg a követőivel, amit ebből a cikkből ismerhetsz meg.

Rubint Réka reagált a pletykákra, miszerint válnak Norbival

Fotó: MTI Fotó: Kovács Attila

Schobert Norbi egy héttel ezelőtti kijelentése nagy port kavart. Nem csak ő érintett a dologban, hiszen a feleségét, és a gyerekeit is szidják a kommentelők. Rubint Réka korábban már az Instagramon elmondta a véleményét, most pedig az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol az állítólagos küszöbön álló válásukról is nyilatkozott.

Sylvester Stallone megmutatta, milyen, ha egyáltalán nem festi a haját

Sylvester Stallone új Instagram-poszttal jelentkezet, amiben egy motivációs üzenetet juttatott el követőihez. Ami viszont érdekesebb, hogy természetesen ősz hajával szinte még soha nem láttuk. Most viszont úgy döntött, ideje elhagynia a festéket. A videót itt találod.

Nagy Zsolt nem szeretne bántalmazó apjára hasonlítani

Nagy Zsolt az RTL Klub Fókusz című műsorában beszélt arról, hogy gyerekkorában édesapja bántalmazta őt és édesanyját. Az interjúban szó esett arról is, hogy a színész 18 éves kora óta mindennap iszik, de azt mondta, ezen is dolgozik egy ideje. A részletekért ide kattints.

 

Vajna Tímea elhagyta Magyarországot

Vajna Tímea szomorúan vett búcsút a néhai kormánybiztossal közös otthonától. A producer halála után még egy magányos évet töltött a budai luxusingatlanban, amelynek bérleti szerződése január végével jár le. Ha érdekel, milyen szavakkal búcsúzik az özvegy az ingatlantól, itt elolvashatod.

Szabó Zsófi: A férjemnek, Zsoltinak nagyon hálás vagyok

Rengeteget változott Szabó Zsófi az elmúlt években, ez mostanra már igazán látványos. A műsorvezető először mesélt arról, minek köszönhető az átalakulás.

“Egy színész csak annyira sikeres, mint a vele együtt dolgozók” – 75 éves lett Tom Selleck

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Kevésen múlt, hogy 50 évvel ezelőtt Tom Selleckből nem profi kosárlabdázó lett, ahogy azt tervezte, hanem színész. Éppen olyan kevésen, mint az, hogy ő legyen Indiana Jones. Ez utóbbit egyébként már nem bánja; azt mondja az élete enélkül is tökéletes. Az alábbi cikkben elolvashatod Tom Selleck kalandos életútját és egy csomó fotót is nézegethetsz a színészről.

Levelet írt Vilmos herceg egy miskolci iskolába

Nagy meglepetés érte a közelmúltban a miskolci Avastetői Általános Iskola Széchenyi István Tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjait. Az iskola postaládájába ugyanis nem kisebb személyiségtől érkezett levél, mint Vilmos cambridge-i hercegtől. Ha kíváncsi vagy a levél történetére és tartalmára, erre a linkre kattints.

Édesapja emlékére írt dalt Tolvai Reni

Az énekesnő két és fél évvel édesapja halála után érezte úgy, hogy érzéseit dalba tudja önteni. Az archív felvételeket is felvillantó videoklipet itt nézheted meg.

Mai nap hírei

Oldja meg holnapra, doktornő! – Egy fiatal, kisgyerekes kórházi orvos egy napja

wmn.hu4 órája

Nem lesz karácsonyfa? – Végleg eltűnik a lucfenyő hazánkból

agroinform.hu8 órája

Dragomán egypercesben írta meg az Szfe körüli helyzetet

konyvesmagazin.hu9 órája

Trump ismét győzött, de hogyan?

eurosport.hosszabbitas.hu12 órája

A második legrosszabbak vagyunk a világon járványvédekezésben

ezalenyeg.hu13 órája

Elhunyt harmincegy koronavírusos beteg hazánkban

demokrata.hu14 órája

Megjelent az új Messenger

digitalhungary.hu18 órája

Mindig megköszönte a futárok munkáját, ezt kapta végül cserébe!

napmintnap.com18 órája