Levike is megkapta a 700 milliós kezelést, új hírek érkeztek az állapotáról

Az izomsorvadásban szenvedő kisfiú édesanyja több fényképet osztott meg a kórházból, és beszámolt a kezelésről, valamint arról, mi történik most velük. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-11-26 18:33

Forrás: Facebook/ Levente - SMA 2

Levike is megkapta a 700 milliós kezelést, édesanyja elmesélte, mi történik most velük

Zente után Levente is részesülhetett az izomsorvadásukat meggyógyító, 700 millió forintos Zolgensma-kezelésben. A kisfiú édesanyja a Facebookon több képet osztott meg Leventéről, és beszámolt a kezelésről, valamint arról, mi következik azután, hogy gyermeknek beadták a gyógyszert. A bejegyzését ide kattintva nézheted meg.

Videón, ahogy Gera Marina könnyeivel küszködve mondja el beszédét az Emmy-gálán

Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images

Gera Marina lett a legjobb színésznő a New York-i Emmy gálán, az elismerést az Örök tél című filmért kapta, és a szobrot mélyen megindult beszéd kíséretében vette át. Mindezt itt nézheted meg videón.

Egy ausztrál személyé volt Józsefváros hivatalos Facebook-oldala, amit mire Pikóék megszereztek, gyorsan töröltek is

Furcsa üggyel jelentkezett az októberben a VIII. kerület élére megválasztott Pikó András: hiába próbálta elkérni a kerület által használt hivatalos közösségi oldalbelépési adatait a korábbi fideszes vezetőktől, az oldalt gyakorlatilag ellopták, majd el is tűntették. Továbbá kiderült, hogy aggályos a felület eddigi tulajdonosának személye. Az esetről Pikó beszámolóját itt érheted el.

Nem igaz, amit a Magyar Nemzet írt az Ördög ügyvédjéről

A nyomozók célkeresztjében van már az „ördög ügyvédje” – ezzel a címmel jelent meg egy cikk szombaton a Magyar Nemzet oldalán. A 24.hu felkereste az ORFK-t, és meglepő választ kaptak. A folytatásért ide kattints.

Tizennégyre nőtt az albániai földrengés halottainak a száma

Fotó:
MTI/EPA/Malton Dibra

A kedd hajnali albániaiföldrengéssérültjeinek a száma is több mint hatszáz. Részletek itt.

Elpusztult a koala, akit a blúzába tekerve mentett ki a lángoló erdőből egy ausztrál nagymama

Az állatkórházba, ahová a hős nagymama unokája után Lewisnak elnevezett koalát szállították, jelenleg is több mint 30 koalát kezelnek tűz okozta égési sérülések miatt. Lewis szomorú történetét, valamint a videót arról, ahogy kimentették őt a lángok közül, ezen az oldalon találod.

“Általában nem reagálunk az Orbán-rezsim minisztereinek vagy más képviselőinek nyilatkozataira. Kivételesen azonban fontosnak tartottuk, hogy megakadályozzuk a Varga Judit-féle félretájékoztatás terjedését” – nyugati jogászok darabokra szedték Varga Judit csúsztatásait és valótlan állításait

Varga Judit nemrégiben véleménycikkben fejtette ki, hogy Magyarországon a jogállamisággal minden rendben van. Erre válaszolt R. Daniel Kelemen, az amerikai Rutgers Egyetem professzora, Laurent Pech a Middlesex Egyetem oktatója és Alberto Alemanno, a párizsi HEC professzora, akik gyakorlatilag földbe döngölték Vargát, egyik költői kérdésére például azt írták: egy tipikus stróman-felvetés, ami annyit sem ér, hogy megválaszolják. A jogtudósok álláspontját ebben a cikkben foglalták össze neked.

Iszonyatos kosz, csótányok és egérürülék: csepeli horrorpékségben járt a Nébih, amit hiába próbáltak bezáratni

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei súlyos hiányosságokat, rágcsáló ürüléket, élő csótányokat és embertelen mocskot találtak november elején egy csepeli pékség ellenőrzése során. Azonban hiába függesztették fel a pékség tevékenységét, az ismételt ellenőrzés során egy működő pékséget találtak változatlanul borzalmas körülmények között. A gyomorforgató állapotokról erre a linkre kattintva találsz egy hosszabb beszámolót, valamint a Nébih szokásos videóját.

Börtönre ítélték Kocsis Istvánt, az MVM Zrt. korábbi vezérigazgatóját

Hűtlen kezelésért és más bűncselekményekért jogerősen elítélte a Kúria kedden Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. korábbi vezérigazgatóját. Az évtizede zajló büntetőeljárás és a bűnügy részleteit ebből a cikkből ismerheted meg.

Varga Judit nem bírta ki, hogy ne Dobrev Klárát leckéztetve emlékezzen meg a magyar Emmy-díjról

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Első alkalommal nyert magyar színésznő a Nemzetközi Emmy-díj-kiosztón, és az igazságügy-miniszternek sikerült ebből is a hazai belpolitikára terelnie a szót. Hogyan? Innen kiderül.

Mai nap hírei

Az alábbi frizurákkal letagadhatsz 10 évet

joy.hu3 órája

Egyetlen lélegeztetőgépet sem szerzett – esett neki Szijjártó Donald Tusknak, aki korcsnak nevezte az illiberális demokráciát

168ora.hu7 órája

Máris reagált az SZFE egyik diákja Gulyás Gergely kijelentésére

szeretlekmagyarorszag.hu8 órája

Meghalt a Samsung elnöke

gsmring.hu9 órája

Hatalmasat ugrott a hazánkban regisztrált új fertőzöttek száma

demokrata.hu10 órája

Olcsó és menő ajándék: Jysk hekkelés felsőfokon

otthonka.ezalenyeg.hu11 órája

A török elnök elmeorvosi vizsgálatra küldené a francia elnököt

napmintnap.com13 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu13 órája