Levelet írt a Fidesz egyik alapítója Áder Jánosnak: "Orbán már a saját hazugságaiba is belezavarodó, ön- és közveszélyes elme"

Startlap - Startlap
Kardos József hátralévő életére már csak arra vágyik, hogy megélje "ennek a bűnös, embertelen, korrupt és hazug rendszernek a végleges bukását". Esti hírösszefoglaló.

Levelet írt a Fidesz egyik alapítója Áder Jánosnak: “Orbán már a saját hazugságaiba is belezavarodó, ön- és közveszélyes elme”

Kardos József hátralévő életére már csak arra vágyik, hogy megélje “ennek a bűnös, embertelen, korrupt és hazug rendszernek a végleges bukását”. A Fidesz-alapító a kormánypárt megalakulásának 33. évfordulója alkalmából küldte el nyílt levelét a köztársasági elnöknek. A szöveg erre a linkre kattintva olvasható.

Az oltási munkacsoport vezetője elárulta, melyik oltóanyagot kapják a pedagógusok

Kiderültek a részletek a tanárok csütörtökön induló, két körben megvalósuló soron kívüli oltási kampányáról. További információkért katt ide.

Lázár János: A keleti vakcinák eddig 600 ezer magyarnak mentették meg az életét, a nyugati vakcinák miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét

A volt kancelláriaminiszter kedden adott interjút a hódmezővásárhelyi rádiónak. Lázár azt pont elfelejtette megemlíteni, hogy éppen ezen a napon érkezett meg egy újabb adag Pfizer-vakcina, így csak ebből a “nyugati” oltóanyagból immár 1,5 millió adag jutott el hozzánk. A beszélgetés legjobb részei ebben a cikkben találhatók.

Karácsony Gergely: Semmilyen módon nem kívánok asszisztálni ingatlanpanamán nyerészkedő oligarchák gazdasági érdekeinek érvényesítéséhez

Budapest főpolgármestere kemény hangvételű üzenetben jelezte Mager Andrea, a nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter felé, hogy a fővárosi hajléktalan kórház marad a helyén. Íme a levél.

Lemondott Szlovákia miniszterelnöke

Fotó: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

Igor Matovic kormánya az első, amely a koronavírus-járvány kezelésébe bukott bele Európában. A lemondás nem jelenti a kormányfő valódi távozását. Bővebben.

Orbán Viktor fontos videót osztott meg

Újabb kerek számhoz érkeztünk a hazai beoltottság terén, így a miniszterelnök ismét megmutatta a “vakcinométert”, és egy rövid megjegyzést fűzött hozzá. Videó.

Magyarellenességbe csapott át a járványügyi korlátozások elleni tüntetés Romániában

Félezer ember skandálta Pitestiben, hogy “ki a magyarokkal az országból”. Mindeközben több más településen is demonstráltak a vasárnap este hatályba lépett szigorítások miatt, Bukarestben erőszakba fulladt a megmozdulás. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Orbán Viktor megkapta a második oltását

A kormányfő a második szúrásban mindenféle hírverés nélkül részesült, csak a sajtó külön érdeklődésére nyilatkoztak róla. Bővebben.

Amerikai járványügyi hivatal: az mRNS-vakcinák a vírus továbbadását is gátolják

Egy lépéssel beljebb vagyunk azt a kérdést illetően, hogy az oltóanyagok a járvány terjedését is akadályozzák, avagy csak a beoltottakat védik. A tengerentúli szakértők a vakcinák egy részéről legalábbis jó eredményekkel szolgáltak. Mit jelent ez a gyakorlatban? Innen kiderül.

Tömeghalál történt a volt tanzán elnök gyászszertartásán

Fotó: Luke Dray/Getty Images

John Magufuli végső búcsúján mintegy 50 ember tapostak agyon, és közel 40 főt szállítottak kórházba. Mi történt? Erről szól ez a cikk.

Ez is érdekelhet

képcím

Koronavírus itthon: kilőtt az új fertőzöttek száma

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Az omikron itt van, de Magyarország nem szigorít - kellene?