Lesifotók: Mészáros Lőrinc egyre soványabban lépdel Várkonyi Andrea mögött

Startlap - Startlap
Felcsút volt polgármesterét alig ismerték fel, annyira lefogyott. A jegyesek éppen egy luxusszállodából igyekeztek egy jókora Mercedes felé, amikor a véletlen szerencsének köszönhetően dokumentálták őket. Bulvárösszefoglaló.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Lesifotók: Mészáros Lőrinc egyre soványabban lépdel Várkonyi Andrea mögött

Felcsút volt polgármesterét alig ismerték fel, annyira lefogyott. A jegyesek éppen egy luxusszállodából igyekeztek egy jókora Mercedes felé, amikor a véletlen szerencsének köszönhetően dokumentálták őket. A fényképekhez erre a linkre kell kattintani.

Tóth Gabi úgy összeveszett Majkával, hogy a műsor közben sírta el magát

Az incidens a hamarosan induló Sztárban Sztár leszek! felvételén történt, Pápai Joci próbálta csitítani az indulatokat. Videó.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra megmutatták, hogyan telik a nászút

A friss házasok Görögországban nyaralnak. Íme.

Marsi Anikó túl jól néz ki újabban: egyesek plasztikai műtétre gyanakodnak

Alig pár hét alatt változott meg a híradós, akinek egy ismerőse a témáról nyilatkozva a pletykákat se nem cáfolta, se nem erősítette meg, ugyanakkor elárulta, milyen egyéb, természetes technikákkal tartja formában magát Marsi. Bővebben.

Katalin hercegné nem is Györgynek akarta nevezni kisfiát

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

György herceg viszonylag sok keresztnevet visel, ezek közé a Katalin által választott is befért, és egy harmadik, ami öccse születése óta átlagpolgári fülek számára meglepően hangzik. Ha érdekel György névadásának története, akkor ezt a cikket nézd meg.

Schobert Norbi szerint amerikai tudósok “legalizálni akarják az emberek számára a tuti halált”

Norbi egy friss kutatás kapcsán fejtette ki szakmai véleményét, “nagyon szégyelli magát” az azt készítő orvosok és szakértők nevében, és rögtön fel is fedte, milyen hátsó szándék vezethette őket új tudományos eredményeik feltárása közben. Részletek.

Fehér Anna a Szomszédok óta először mondott igent tévés szerepre: “Nem visszatértem, egy napi sorozat egészen más”

Korábban a széria iránti hűsége miatt minden ajánlatot elutasított, a Mintaapákra azonban már nem mondott nemet. Fehér Anna a TV2 reggeli műsorában mesélt új szerepéről, döntéséről, és természetesen nosztalgiázott is egy kicsit. Bővebben.

ByeAlex a koncertet lemondta, de a gázsi felét felvette

A község polgármesterének megszólalásával gyorsan újabb lendületet kapott a bánki fellépés körüli botrány. Ha kíváncsi vagy Torma Andrea nyilatkozatára, amelyben az elmaradt koncerttel kapcsolatos anyagiakról beszél, akkor itt folytasd az olvasást.

Kiderült, miért siet annyira az esküvővel Dallos Bogi és Puskás Peti

Napokon belül oltár elé állnak, a nászútról és a lagziról is kiszivárgott több információ. Részletek.

Amikor Tom Cruise kér engedélyt, hogy leszállhasson a kertedben a helikopterével

Fotó: Murray Close/Getty Images

Miután a helyi repteret lezárták, titokzatos telefonhívást kapott egy Warwickshire megyei lakos, miszerint egy “VIP vendég” éppen az ő kertjében szeretné végrehajtani a leszállást. Ami ezután következett, arra senki sem számított. A teljes sztori itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Így tér vissza betegségéből III. Károly király

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...