Lesifotó készült Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról a VIP-páholyban

Startlap - Startlap
Kit érdekel a bajnoki cím, amikor a meccset az ország szerelmespárjának vigyázó tekintete kísérte. Várkonyi Andrea egy luxussapka alá próbálta rejteni arcát, sikertelenül. Bulvárösszefoglaló.

Lesifotó készült Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról a VIP-páholyban

A Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata egy gólos fölénnyel verte meg a Telekom Veszprémet, de kit érdekel a bajnoki cím, amikor a meccset az ország szerelmespárjának vigyázó tekintete kísérte.Várkonyi Andrea egy luxussapka alá próbálta rejteni arcát, sikertelenül. Fotó.

Tóth Gabi: Nem tagadom, meg szoktam puszilni a gyerekem száját is… És mindenét is…

Tóthegy egész blogbejegyzés szentelt annak, hogy elmondja, mennyi mindent csinál máshogy Hannaróza nevelése során, mint ahogy azt annak idején elképzelte. A nyilvános önbevallásban káromkodás, cukorevés, telefonos mesenézés, valamint egy váratlanul intim vallomás is helyet kapott. Bővebben.

Rubint Rella kiakasztotta a kommentelőket esküvői szettjével: “Sajnálom, hogy a nagy németországi nyomorodban nem futotta egy szép kis nyári ruhára” 

Nézőpont kérdése, hogy Rubint Réka unokahúgának öltözékét divatosnak vagy pedig fehérneműnek könyveljük el, az Instagram felhasználóinak jelentős része az utóbbira szavazott. Hogy nézett ki Rubint Rella testvére esküvőjén, és mi volt a reakció? Íme.

Herczeg-Kis Bálint és Szente Gréti elárulták, mire költik az Exatlon főnyereményét

A fejenként 15 milliós díjat a férfiak versenyét megnyerő 19 éves Herczeg-Kis már el is kezdte költeni. A páros a Mokka hétfő reggeli adásában beszélt terveiről. Részletek itt.

Harry és Meghan második gyermekét a királynő és Diana tiszteletére nevezték el, de a brit rokonság elég visszafogottan örvendezett

Itt még az újszülött Archie-val a karjukban fényképezkedtek 2019 májusában. (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

Archie Harrison kistestvére péntek délelőtt 11:40-kor jött a világra amerikai állampolgárként. A gyermek pontos paraméterei, amelyek között ezen esetben a szokásos méreteken és neveken túl az öröklési rangsorban elfoglalt helyzete is előkelő helyen áll, itt találhatók. Erre a linkre kattintva pedig megnézheted a királyi család túlzottan lelkesnek nem mondható nyilvános üdvözleteit.

Dobrády Ákos babafotóval jelentette be, hogy megszületett a kisfia

A TNT énekese általában nem beszél magánéletéről, a babavárás hírét is csak három hónappal ezelőtt osztotta meg. A pici megszületésével viszont gyakorlatilag azonnal elbüszkélkedett, és az is kiderült, hogy nagyon különleges nevet választottak a gyermeknek. Bővebben.

Gáspár Evelin: Nekem ez a test sok időmbe, energiámba és pénzembe került és igenis büszke vagyok rá

Gáspár Győző lánya retusálatlan tangabugyis képeire rosszindulatú kommentek és üzenetek áradata volt a reakció. Gáspár Evelin válaszul harcos nyilatkozatban éltette a természetességet, és külön üzent az őt kritizáló romáknak. Fotók és további részletek itt.

Növényi Norbert kifakadt, a bírót is kritizálta: “Kiderült, hogy manipulatív, törvénytelen lehallgatás volt”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A birkózót felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte adócsalás miatt. Növényi Norbert azt mondja, sosem fog túllépni ezen, a bírósági eljárásról felháborodottan nyilatkozott. A folytatásért ide kell kattintani.

Pataki Zita minden februárban fogyókúrába kezd: idén ezzel a módszerrel 6 kilót adott le néhány hét alatt

Az RTL Klub időjósának szokásos évi diétája idén csúszott egy koronavírus-fertőzése miatt, ugyanakkor ahogy mindig, úgy most is alapos kivizsgálással készült fel az életmódváltásra. Pataki Zita egyáltalán nem a sanyargatás híve étkezés terén, így a módszerért nyugodtan kattintsanak a falánkak is. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Sváby András magánéletéről mesélt: “Teljesen más idősebb fejjel apának lenni, mint huszonévesen+

Karcsi ötéves, és az elmúlt években a brandem részévé vált. Teljesen véletlenül alakult így

– mondja kutyájáról Sváby András, aki az nlc.hu riporterével is Karcsi társaságában ült le interjút adni. A Heti Napló műsorvezetője tévézésről, pörgésről, hobbijairól – a vitorlázásról és a gombászásról – és családjáról beszélt, no meg Karcsiról, akiről “többkötetes könyvet tudna írni”. A teljes interjú itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Utazási irodát alapítottak Mészáros Lőrincék

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani...