Lehoczky Zsuzsát reggel tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a liftből

Startlap - Startlap
Nagyon bánta, hogy emiatt csak telefonon tudták bekapcsolni a Mokka stúdiójába, ahol a Nemzet Színésze címről beszélgettek, mert szereti a műsort, és az interjú tiszteletére sokat készülődött, hogy gyönyörű legyen. Bulvárösszefoglaló.

Lehoczky Zsuzsát reggel tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a liftből 

A 84 éves művésznő nagyon bánta, hogy emiatt csak telefonon tudták bekapcsolni a Mokka stúdiójába, ahol a Nemzet Színésze címről beszélgettek, mert szereti a műsort, és az interjú tiszteletére sokat készülődött, hogy gyönyörű legyen. Persze így is megéri megnézni Lehoczky Zsuzsa hajnali interjúját, nem csak a szerencsétlen liftes sztori miatt. Videó.

Kiderült, miért van rogyásig a Facebook Orosz György kommentjeivel

Tulajdonképpen annyira sok kommentet nem írt, de azokat elképesztő sikerrátával: megjegyzéseire 10 ezer embertől érkezett hozzászólás, 180 ezer emojis reakciót kapott, amiből csupán 14, illetve 75 volt negatív. Na de miért ez a hirtelen jött, intenzív közösségi oldalas aktivitás, és hova miket írt? Orosz György Facebook-posztban rántotta le a leplet az elmúlt 8 napjának különös ténykedéseiről. Íme.

Szinetár Dóra először beszélt három vetéléséről: “Befektettek éjszakára egy olyan ágyba, aminek a végében ott volt a kiságy, ami a gyereknek lenne a helye”

A háromgyermekes Szinetár előző házasságai során élte át a három baba elvesztését, amiről eddig nem nagyon nyilatkozott. Szinetár Dóra történetét erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Sarka Kata színeváltozása: Hajdú Péter exfelesége 15 évvel ezelőtt egy másik ember volt

18 éves volt, amikor Budapest legszebb lányányak választották, 19 évesen, a Miss Universe Hungary második helyezettjeként megismerte Hajdú Pétert, és ha még két évet ugrunk, gondolatban ott állhatunk mögöttük az oltár előtt. De ha bulvártörténetileg pontos víziót kreálnánk erről a fontos eseményről, akkor arra is érdemes fektetni némi hangsúlyt, hogy 2008-ban Sarka Kata teljesen máshogy nézett kiEbben a cikkbenfényképes mementókkal megtűzdelve idézik fel, hogyan lett a ceglédi szépségkirálynőből üzletasszony, kívül is belül. Szemérmesen ellhallgatva, hogy nem pusztán az öltözködését, de arcvonásait tekintve is átlényegült.

Új híreket közöltek a nagy Lopez-Affleck románcról: hónapok óta tart a liezon

Fotó: Ben-Ari Finegold/Getty Images

A tengerentúli sztárvilág talán legfontosabb, rendkívül jól értesült hírforrása, a TMZ már Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmes üzeneteinek tartalmáról cikkezik. Sőt, Matt Damon is megszólalt az ügyről. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Liptai Claudia “pokoli emléke” kapcsán elárulta, hogy fotografikus memóriája van

2002-ben, az első Big Brother idején járunk, amely egyben az első élő műsoros próbálkozás volt Liptai Claudia részéről. Mi történt, és mit tud Liptai fotografikus memóriája? Ebből a cikkből megtudhatod.

Pápai Jocit a sürgősségire kellett vinni poszt-Covid tünetei miatt

Pápain decemberben ment keresztül a vírus, és így, 5 hónappal később elég súlyos szimptómákról számolt be. Részletek itt.

Király Linda megszólalt Prince-hez fűződő viszonyáról: “Segített visszakapni a szabadságomat és lelkileg is támogatott”

Az énekesnő akkor került igazán közeli kapcsolatba az Oscar-, Golden Globe- és hétszeres Grammy-díjas amerikai zenésszel, amikor a Universal Music lemezkiadónál, az Egyesült Államokban építette karrierjét. Bővebben.

Egy Veszprém megyei focicsapat leigazolta Istenes Bencét

Istenes kevéssé ismert futballista karrierjéről a sporthírekkel nem túl gyakran foglalkozó Fókusz készített riportot. Íme.

Robert De Niro másfél percben, kék alsógatyában utasítja vissza Roger Federert és a teheneit

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Minden idők legsikeresebb teniszezője és a maffiafilmek királya egy kifejezetten szórakoztató közös reklámfilmet forgatott, amelynek csattanójában Tom Hanks is megjelent. Videó.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Háború, aszály, II. Erzsébet halála, Masha Amini forradalma,...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók