Kiemelt Hírek 2021. október 23.

Legalizálná az osztrák kormány az eutanáziát

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 23.
Az is kiderült, milyen személyeknél tennék ezt lehetővé Ausztriában. Esti hírösszefoglaló.

Ausztriában legalizálnák az eutanáziát

Nagygyűlést tartott a Fidesz, és az ellenzék is október 23 alkalmából

Két helyen is zajlott 1956-os megemlékezés a fővárosban október 23-a alkalmából, melyek mindegyike érintette az Andrássy utat. A CÖf által kezdeményezett nagygyűlésen a miniszterelnök tartotta a hivatalos beszédét, melyen végig párhuzamot vont 1956, 2006 és 2021 között. Az ellenzéki megemlékezésen pedig az összes korábbi miniszterelnök-jelölt részt vett, Márki-Zay Péterrel együtt. Részletek.

A második legrosszabb járványügyi besorolást kapta majdnem egész Magyarország

A Közép-Dunántúl kivételével a piros jelzésű, a négyfokú skálán második legrosszabbnak számító besorolást kapta Magyarország az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központtól. Itthon ezzel szemben mintha másképp élnék meg ezt az illetékes hatóságok. Részletek

A pedagógusok szerint megalázó a kormány ajánlata, elmondták, mekkora béremelésre lenne szükség

A PSZ alelnöke szerint Orbán Viktor is csatlakozott a pedagógusellenes hangulathoz. Erről Totyik Tamás beszélt a Spirit FM-nek adott interjújában, melynek lényegi részei itt érhetőek el. 

Lebontották a Velence Korzó elé felhúzott kerítést

Újabb lépéséhez érkezett a velencei önkormányzat és a területet üzemeltető cég harca, újra odajuthat bárki a Korzóhoz. Bővebben.

Üzemanyag: kiderült, Magyarország mennyire drága hely az unióban

Egy év alatt idehaza jelentősen emelkedett a benzin, illetve a gázolaj ára. Már-már azt hihetnénk, hogy drágulás terén az EU-n belül dobogóssá váltunk az üzemanyagok literenkénti összegével, de ez nagyon nem így van. Ebből a cikkből minden kiderül.

Merkel: idejétmúlt lenne, ha csak férfiak lennének jelen a politikában

Egy európai kisváros, ahol luxusszőnyegek készülnek

Forrás: Jeki Gabriella

A bulgáriai Kosztandovó egy kis település a Rodope-hegységben, amely egy családi tulajdonban lévő szőnyeggyárnak ad otthont. Itt készülnek a brit királyi család számára a szőnyegek. Ide kattintva teljesedik ki a különleges sztori. 

Ápolónői öltek meg egy idős nőt Komlón

Gyilkossággal gyanúsítanak a rendőrök egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nőt. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írták: a rendőrök gyanúja szerint a két nő megbeszélte, hogy megölik az idősebb gyanúsított anyósát, ezért rendszeresen ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adtak neki, amelyektől az áldozat csütörtökön meghalt. A megdöbbentő bűnügy szálai itt bontakoznak ki teljes egészében.

Keresés az oldalon