Legalizálná az osztrák kormány az eutanáziát

Startlap - Startlap
Az is kiderült, milyen személyeknél tennék ezt lehetővé Ausztriában. Esti hírösszefoglaló.

Ausztriában legalizálnák az eutanáziát

Nagygyűlést tartott a Fidesz, és az ellenzék is október 23 alkalmából

Két helyen is zajlott 1956-os megemlékezés a fővárosban október 23-a alkalmából, melyek mindegyike érintette az Andrássy utat. A CÖf által kezdeményezett nagygyűlésen a miniszterelnök tartotta a hivatalos beszédét, melyen végig párhuzamot vont 1956, 2006 és 2021 között. Az ellenzéki megemlékezésen pedig az összes korábbi miniszterelnök-jelölt részt vett, Márki-Zay Péterrel együtt. Részletek.

A második legrosszabb járványügyi besorolást kapta majdnem egész Magyarország

A Közép-Dunántúl kivételével a piros jelzésű, a négyfokú skálán második legrosszabbnak számító besorolást kapta Magyarország az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központtól. Itthon ezzel szemben mintha másképp élnék meg ezt az illetékes hatóságok. Részletek

A pedagógusok szerint megalázó a kormány ajánlata, elmondták, mekkora béremelésre lenne szükség

A PSZ alelnöke szerint Orbán Viktor is csatlakozott a pedagógusellenes hangulathoz. Erről Totyik Tamás beszélt a Spirit FM-nek adott interjújában, melynek lényegi részei itt érhetőek el. 

Lebontották a Velence Korzó elé felhúzott kerítést

Újabb lépéséhez érkezett a velencei önkormányzat és a területet üzemeltető cég harca, újra odajuthat bárki a Korzóhoz. Bővebben.

Üzemanyag: kiderült, Magyarország mennyire drága hely az unióban

Egy év alatt idehaza jelentősen emelkedett a benzin, illetve a gázolaj ára. Már-már azt hihetnénk, hogy drágulás terén az EU-n belül dobogóssá váltunk az üzemanyagok literenkénti összegével, de ez nagyon nem így van. Ebből a cikkből minden kiderül.

Merkel: idejétmúlt lenne, ha csak férfiak lennének jelen a politikában

Egy európai kisváros, ahol luxusszőnyegek készülnek

Forrás: Jeki Gabriella

A bulgáriai Kosztandovó egy kis település a Rodope-hegységben, amely egy családi tulajdonban lévő szőnyeggyárnak ad otthont. Itt készülnek a brit királyi család számára a szőnyegek. Ide kattintva teljesedik ki a különleges sztori. 

Ápolónői öltek meg egy idős nőt Komlón

Gyilkossággal gyanúsítanak a rendőrök egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nőt. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írták: a rendőrök gyanúja szerint a két nő megbeszélte, hogy megölik az idősebb gyanúsított anyósát, ezért rendszeresen ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adtak neki, amelyektől az áldozat csütörtökön meghalt. A megdöbbentő bűnügy szálai itt bontakoznak ki teljes egészében.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Kocsis Máté heti rendszerességgel egyeztet Dúró...

képcím

Legyőzte Japánt, kijutott az olimpiára a női kéziválogatott

képcím

Magyar milliárdokból, titokban finanszírozták az Euronews...