Lebénulhat a Jókai utcai falomlás sérültje

Startlap - Startlap
Az Operettszínház két táncosa éppen az utcán sétált, amikor a baleset történt. Délelőtti hírösszefoglaló.

Lebénulhat a Jókai utcai falomlás sérültje

Hétfő délelőtt leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utcai ház párkányfala Budapesten, a balesetben négyen megsérültek. A legsúlyosabb sérültről kiderült, az Budapesti Operettszínház egyik táncművésze. Állapotáról, gyógyulási esélyeiről a barátja nyilatkozott az RTL Klub Fókusz című műsorának. Részletek.

Ebben a cikkben pedig arról olvashatsz, hogy akár évekig is várhatnak kártérítésre a Jókai utcai házomlás károsultjai. Sőt, van még rosszabb verzió is.

Népszava: Hetente 500–700 kúton fogyhat el az üzemanyag

A Népszava egy szakmai forrásra hivatkozva azt írja a keddi számában, hogy legalább 500–700-ra becsülhető azoknak a hazai kutaknak a száma, ahol a hét néhány napján nem kapható benzin, gázolaj vagy egyik sem. Rejtély, mi okozza az üzemanyaghiányt. Részletek.

Kiperelték Müller Cecíliáéktól a Covid-adatokat

AFP

Pereskedéssel és büntetőfeljelentés árán tudott Covid-adatokat szerezni a TASZ a Nemzeti Népegészségügyi Központtól – írta meg a 444. Aki szívesen böngészné a táblázatokat, az ezen a linken teheti meg.

Macron egy sokkoló videóval üzent az oroszoknak

Zelenszkij: Az orosz állam lett a világ legnagyobb terrorszervezete; “fel kell készülni az orosz gázszállítások teljes leállására”; már 18 halottja van a kremencsuki bevásárlóközpontot ért rakétatámadásnak. Az orosz-ukrán háború percről percre itt.

Simán kijátszható a pénzmosás elleni törvény

180 millió forint tisztázatlan eredetű készpénzt találtak a Pénzügyminisztérium egyik tanácsosának bérelt trezorjában, miközben a széfszolgáltató tiltja, hogy ügyfelei készpénzt helyezzenek el nála. Hogyan történhetett meg. A magyarázat egyszerű, itt elolvashatod.

Szép összeg ütötte a korábbi Emmi-vezetők markát

Az előző ciklus végén nagyvonalú búcsúajándékot kaptak az Emberi Erőforrások Minisztériumának politikai felsővezetői nem sokkal azelőtt, hogy a tárcát feldarabolták volna. A pontos összegről ebben a cikkben írnak.

Nézőpont Intézet: a Kétfarkú Kutya Párt bejutna most a parlamentbe

MTI/Mohai Balázs

Ellenzéket váltana a magyarok többsége. Ha érdekel, hogyan szerepelnének a pártok egy most vasárnap tartott választáson, kiderül a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából itt.

Sokat kell várnunk a jelentős felfrissülésre

Tovább melegszik az idő, a hét második felében tetőzik a hőhullám. Bár szombaton hidegfront mérsékli a meleget, a kánikula nem szűnik. Részletes időjárás-előrejelzés a Kiderül oldalán.

 

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Akár 450 százalékkal emelkedhet a vérhígítók ára

képcím

Putyin levelet írt Kim Dzsongunnak: szorosabbra fűzné a...

képcím

Saját polgármesterük vette meg a négygyerekes család házát...